la Mercè discapacitada

Segurament sóc l’únic blocaire que para atenció als discapacitats, i això mostra l’estat de desafecció i intolerància pròpia d’una societat capitalista de dretes com la que estem vivint des que els Psocialistes recuperessin (per fi) el timó d’aquest país de centre-esquerre.

Després d’aquesta introducció tan treballada (vaga el 29-S) passaré a penjar una sola foto de l’inici del final de la Mercè.

Tinc fotos de gegants, capgrossos, l’Hereu badallant escoltant l’enèsim poema del Margarit, la façana de l’Ajuntament pintada amb làsers de colors, amics posant cara de gintònic… però penjaré aquesta foto que sacsejarà la consciència dels ciutadans que a quarts d’una dormien plàcidament enlloc d’escoltar la música de tèndències del país amb ritmes africans i tropicals, però que no s’assembla gens al que fan a Cuba (us ho juro).

IMG_1939

Si no veieu res, correu a visitar l’oculista més proper per diagnosticar discapacitació dianètica i diòptrica, de veritat.

Ara us explico què hi ha a la foto: Els tolerants de l’Ajuntament han fet una zona DIP (Discapacitats Inusitadament Perplexos). I a mi, evidentment no m’agrada gens.

No es veu, però no hi ha ni un puto discapacitat. Us diré que fora del seu recinte privat si que vaig veure alguns que segurament qualificarien per discapacitació, però dels discapacitats de carnet, ni un.

Però si n’hi haguessin, vosaltres creieu que es fotrien allà dins, un recinte vallat, sol com un mussol, allunyat de totes les noies amb vestits discapacitats? Per déu, que són discapacitats, però no tontos!

Però va, posem que algun hi entra. Veieu la munió de gent dreta? Creieu que veurien alguna cosa? És que és tan tonto que només un discapacitat no oficial però amb càrrec oficial ha pogut parir la tanca discapacitada.

Des d’aquí demano que algú promogui una ILP per clausurar els recintes on es toregen als discapacitats. Prou al maltracte incívic! Aturem la barbàrie de la alienació en motiu de la cadira de rodes!

Ara mateix inicio una vaga de fam de 3 hores per tal de denunciar aquesta injustícia social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *