Barça al FIFA11, millor que Madrid

Vull enviar un missatge de concòrdia i esperança entre tots els culers que poden estar poc intranquils.

De fet em sembla que no caldria dir res perquè el mateix Mourinho està fent la feina d’enfrontar-se al Madrid. El van fitxar perquè tenia caràcter i ara sembla que està xocant amb el caràcter del Madrid, com si fossin de nacionalitats diferents o alguna cosa així.

També fa gràcia que l’any passat fitxessin a un davanter per 100M€ i aquest any fitxin un entrenador defensiu. De cara a l’any que ve podrien fitxar un president, dic jo. (possible lema per portar al Camp Nou quan juguin aquell partit poc polític) (un altre possible lema a portar al Camp Nou és “Madrid, capital de Portugal” segur que els emprenyarà una mica)

En qualsevol cas, el missatge de concòrdia catalanista i d’esquerres és que al FIFA11 Demo, jugant jo amb el Barça és hiper-fàcil guanyar al Madrid i fent molts gols. En canvi jugant Barça contra Barça (política ficció) em costa molt més fer gols.

Així doncs, alegria barcelonistes! Aquest any, també.

Direu que és un pobre videojoc i què sabran ells. Doncs serà el que sigui, però amb el Villa estic fent mil gols, i l’any passat el pesat de l’Ibra sempre estava fora de joc i li prenien la pilota com la cartera a un suec a la Rambla.

Tot això és parlant estrictament de dinàmica esportiva, una altra cosa és quan hi entra la política esportiva española constitucional, perquè el Madrid no es menja un rosco de fa molt de temps i a veure si contractant mercenaris portuguesos (que fan les coses bé perquè tenen un Estat) aconsegueixen aixafar aquests catalanets que juguen a futbol en una masia.

Ei, que els españols n’han après de lluitar fent servir els “elementos”. Per això l’any passat van publicar una foto de l’Ibra i el Piqué fotent-se el lote.

Leave a Reply

Your email address will not be published.