a favor de la vaga

Resulta que estic a favor de la vaga de demà. No vol dir que en faci perquè estic molt ocupat, però procuraré escapar-me a veure món. El món de la vaga.

Del poc que he llegit estic totalment en contra que s’obligui als aturats a acceptar la feina o perdre l’atur. També estic en contra aquest sistema dels espavilats, de gent que se’n va de vacances a la Índia cobrant l’atur. Però Estem a España i tot això no ho canviarem els catalans. Per fer política, els catalans primer hem de marxar d’España. Mentrestant estem vivint de rellogats i no podrem decidir res.

També estic en contra que la majoria dels impostos es cobrin de rentes de treball. Segons vaig llegir això ve dels que hi havia abans del Felipe González. S’han de recaptar impostos dels que fan negocis, no dels que fan la feina. No s’ha de posar un impost a les transaccions financeres. Això és estúpid.

Si la vaga fracassa demà, és perquè el factor treball ja no importa. Feu el que vulgueu, que ja trobarem algú que faci la feina. Aquest és el resum. És l’España dels latifundis. Quan abans marxem millor.

Aprofito per explicar una anècdota relacionada: jo vaig trobar feina amb una ETT per treballar a l’arxiu de l’Hospital Clínic. Resulta que allà ja tenien a algú fent aquesta feina, però parlant parlant, aquell home casi no treballava i els seus objectius eren unes places que s’havien obert no sé on perquè estava cansat d’això i volia cobrar més. Evidentment en el sistema global resulta que no hi ha calers i és perquè ell mateix no feia la feina, i el Sistema Español (patented) de punts, trienis, sextenis no funciona.

Per tant, així no. Totalment d’acord.

Independència collons.

Perquè el Montilla de torn pugui manar.

A la puta merda el Zapatero i el nyicris del Rajoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *