Què saben els raves?

Pot ser que en un llibre del Quim Monzó trobem la frase “cada cop costa més trobar raves que sàpiguen a rave”?

14 thoughts on “Què saben els raves?

  1. LluisS, el que sabem per ara és que els raves d’avui no saben ni el que saben els raves de tota la vida.

    esparver, i no només això, sinó que alguns articles enrera, el Monzó s’estava queixant de la gent que enlloc de dir rovellons deia niscols. Jo crec que ha caigut un mite.

  2. És curiós perquè als anys 80 un dels enemics principals del Monzó era “la cuina de mercat”, crec recordar que fins i tot té un article on dos executius van a menjar cuina de mercat i quan surten els hi esclata un cotxe bomba a la cara.

  3. ps. de totes maneres el Quim Monzó s’ha rejovenit una mica últimament. Més o menys des d’una mica abans del Millor dels Móns cada cop se’l veia amb més por que el portessin a la residència.

  4. (encara que el Millor dels Móns és dels seus millors llibres. No com Tres Nadals, que és una puta merda i que no sé si el va fer per contracte o perquè li faltaven peles. Però això no fa al cas, el tema és que és el seu moment més patètic en la seva trajectòria de iaio espantat. El Mil Cretins em va agradar però veient els seus últims articles crec que el següent no serà així. Les mogudes del fabricant de taüts del barri i tal em van semblar suportables.)

  5. ps. és el mateix Monzó que va dir que abans deies “ni curt ni mandrós” a la ràdio i ja gent reia la gràcia i que ara ni se n’adonaven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *