L’Hereu i el Montilla es fan Gràcia

Ahir poc abans que plogués em vaig creuar els dos bucs insígnies del catalanisme socialista. En José i en Jordi. (la Chacón no va poder venir perquè tenia un compromís personal)

IMG_0381

Els vaig fer 10 fotos intentant tenir-ne alguna que fos presentable. Però mirat a l’ordinador, aquesta amb un Montilla borrós és la que em sembla millor. I a més es veu la gent, i es veuen les panxes.

Es veia que estaven allà com uns funcionaris qualsevols sense cap ganes de fer res. Sempre juntets fent veure que escolten i responent qui sap què.

L’altre que també és calvet deu ser de l’aparell del partit i era l’únic que estava atent al que passava. De manera que em va clavar una mirada que deia “eps, fas massa fotos”. Els altres dos estaven totalment aïllats fent veure que escoltaven la dona del cabell frondós quan en veritat no volien saber res del món real.

Si us he de ser sincers, fa uns anys vaig trobar el Xavier Trias sopant en un d’aquests sopars veïnals que fan. Se’l veia molt més natural i no feia veure que escoltava.

Pensant-ho ara, allò feia tota la pinta de ser un “posado”.

2 thoughts on “L’Hereu i el Montilla es fan Gràcia

  1. doncs a mi em sembla veure-hi dous goril·les vestits de color beix fent-se els despistats … i un parell de panxuts amb les camises a punt de rebentar del fart de mariscades que es fan a la nostra salut i a la de l’estatut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *