les Torres Bessones, l’11-S, un afer intern

Vaig sentir que el que més havia sorprès a Pasqual Maragall quan va dir que CiU s’alimentava del 3% és que no havia passat res.

El President de la Generalitat diu que el principal partit (ara a l’oposició) s’emporta el liquid del 3% i aquí no passa res. Eps, aquí sí que passa alguna cosa, eh… 😯

Però canviem de tema, oi? Perquè clar, total, oi? Bé, això, que tant és. O no? 😕

Parlem ara de Zeitgeist, una película que diu que Jesucrist és un cuento xino, que l’11-S va ser una feina interna i que el Banc Central Americà t’està foten els calers.

Això de la religió ho vaig consultar en fonts fidedignes (un capellà) i em va dit que era mentida cotxina i d’això del Banc Central… mira, encara em sembla bé perquè algú ens els haurà de guardar els diners, no?

Queda llavors un tema, que és al meu entendre el més verídic.

Què el fa verídic als meus ulls: Dues coses:

primera cosa) L’edifici 7 del World Trade Center cau al vespre. O sigui, xoca un avió en un edifici i cau l’edifici del costat? Això ni el Saura de les millors èpoques.

segona cosa) Els madrilenys, amb aquest esperit de liderar el món lliure, a més de posar el metro del revés com els londinencs, també van cremar un edifici com els americans. Però carambes, aquell no va caure. Ni cap de mitja hora, ni al cap de dos dies.

I amb aquestes coses al cap, seguia mirant documentals de complots i conxorxes.

Per allà dins diuen que mesos abans, no sé quina planta de l’edifici 7 havia estat revestida de material super-no sé què, inversions infernals en tecnologia de control i etc.

També diuen que els dos edificis cauen com si fos una demolició. I és ben veritat. Només cal veure-ho, i només cal veure la còpia dels Xinesos per veure que evidentment allò va ser una demolició.

També és molt indicatiu llegir com George W. Bush va dir als investigadors que no investiguessin massa.

Revealed: Bush warned 9/11 Commission about ‘crossing line’

Però ara us diré quina és la prova fefaent (per mi) de que tot allò va ser un muntatge. És aquest poli que s’està traient la careta.

Sense ficció 2x01 102 minuts que van canviar Amèrica - Documental (DVBrip català) per r5004 (totsrucs.cat).avi_snapshot_01.11.34_[2010.08.03_15.44.12]

Us podeu baixar el documental aquí, està al minut 1:11:35.

No dubteu en veure tota la seqüència que comença a 1:10:00 i acaba al 1:12:40. És més, mireu tot el documental, carai!

Són les 10:10 (recordo que els avions xoquen a les 8:46 i les 9:03), i és el vídeo d’un que va per allà mirant a veure què troba. Entra a l’edifici 7 (el que cau al vespre, el que havien blindat mesos abans) i a la primera planta, just després de pujar les escales mecàniques, just allà, “com si vigilés” (tu ja m’entens) està aquest poli que diu “ei, ja no queda ningú, han evacuat tothom, millor que marxeu, jo em quedo a assegurar-me que no baixa ningú més”.

OJO AL DATO.

Sense ficció 2x01 102 minuts que van canviar Amèrica - Documental (DVBrip català) per r5004 (totsrucs.cat).avi_snapshot_01.12.26_[2010.08.03_15.43.15]

O sigui, un de la “secret service”, allà al mig, sol com un mussol, just després de les escales mecàniques, dient-te que marxis però que ell és queda.

Al loro, que no estamos tan mal eh. Que algunos dicen que són patriotes, i estan destruint les Torres Bessones.

Aquest documental, oficial, sense truco ni carton és la meva prova que allò del 2001 va ser una festa del Neró de torn d’una decadent Amèrica, que ni Obama ni Ã’sties tornarà a aixecar. Això sí, perfecte per anar-hi a fer turisme.

3 thoughts on “les Torres Bessones, l’11-S, un afer intern

  1. Pingback: nunca nueve » Witness disaster in japan (national geographic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.