les festes de Gràcia i les fotos sense

Si llegiu el diari sabreu que ja han començat les festes de Gràcia.* De manera que a Gràcia hi ha encara més gent de fora que mai. Això es nota perquè a la parada del bicing de Joanic hi ha tres persones fent cua per deixar la bicicleta, quan l’estació de quatre illes mes amunt esta buida. 😕 Encara ens haurem d’inventar un adjectiu pel subgrup de pixapins que no son de Gracia. 🙄

En qualsevol cas, caminant per Gracia he pogut observar que hi ha molta gent fent fotos. Més que a la Sagrada Familia. I fent fotos que dius “perdona, a això?” El premi se l’endú una noia bloquejant l’entrada d’un carrer perquè vol fer una foto a un dinousaure. 🙄

Jo no participaré en cap concurs de fotos (ja en vaig quedar escarmentat), però aquesta es la meva foto de les festes de Gràcia.

És un bodegó d’estàtua, dona asseguda i mascle dempeus en un fons de diversió, gespa i contenidors.

L’he titulat: “triple assentament femení”

IMG_0283

Per cert, us puc dir amb tota seguretat que l’home de la foto no es gai. Ells no portarien mai polo a ratlles i pantalons a quadres. Aixó si, cada dia al gimnàs. 😈

* ho veieu jovenets perquè s’ha de llegir el diari? Sort en tenim d’aquest govern de progrés i d’enteniment d’entesa que paga subscripcions als diari a aquells que encara no han arribat a la universitat. Més llegir la premsa seriosa i menys de perdre el temps pels interwebs catosfèrics. Això si, la setmana que ve es farà un concurs de pintura patrocinat pel departament de cultura i participació paritària.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *