Escales Mecàniques a l’Hospital de Sant Pau

El nou Hospital de Sant Pau està equipat amb tecnologia punta. Vegem-ho en el següent reportatge.

Comprovareu que el vídeo està molt ben gravat, i és que en aquesta ocasió hem comptat amb una camarògrafa amb estudis. Treballa d’una altra cosa, però aquí es veu, amb tota nitidesa, el valor intrínsec de l’educació. Superior en aquest cas.

Ara podreu escoltar el meu comentari. En principi era per agafar notes i transcriure-ho al bloc, però ho penjo al bloc directament, i així heu de llegir menys. Que fa molta calor, tu.

El que dic és el següent:

Ho arreglaran mai? No! Perquè en el fons la gent que les fa servir són gent malalta.

En veritat aquestes eren unes escales mecàniques plenament normals. Però resulta que un dia hi va caure una dona, i llavors li diuen al jefe. El jefe està en un despatx a dalt de tot i puja amb ascensor. I no fa servir mai aquest cony d’escales mecàniques. Aquest home que viu en un altre planeta, planta 5, decideix que la solució és alentir les escales mecàniques. I el segurata que està allà al costat, és un subordinat, és l’únic que veu les escales tot el sant dia i sap quins són els problemes, però ell no sap res, i tampoc té cap autoritat. Només es dedica a atendre a la gent que no sap on va.

Aquest és l’estil de la nostra societat. L’eterna reducció. Tot cada vegada anem a menys. Perquè clar tot és tan perillós, tot és tan complicat, tot costa tan, hi ha perills a tot arreu. Les escales mecàniques el problema que tenen és que es mouen, i clar, hi hem de trobar una solució! 😈

Concurs de gent idiota. Gent que no ha vist unes escales mecàniques en sa puta vida, oi?

El problema de la nostra societat és aquest. N’hi ha un que té un problema i llavors t’ho ha de solucionar el responsable, que és un paio allunyat de la realitat que ha de decidir sobre coses que no veu ni sap com van.

Però ell és el responsable que no torni a passar mai més. Clar, la solució que pren és la solució que puteja a tothom. Com anar a 50km/h per les rondes, però clar, com que els polítics tampoc ho fan. 🙄

Només de pensar que com que un dia va caure una dona, ja per tota l’eternitat anirem a pas de tortuga, aniria a buscar la senyora i li diria “per què cony no vas agafar l’ascensor!?” Si, ja sé la seva resposta: “Perquè tampoc hi havia cap cartell que digués que en aquest hospital hi ha ascensors!”.

Un concurs de discapacitats, això és el que tenim. El més discapacitat guanya, i mana.

One thought on “Escales Mecàniques a l’Hospital de Sant Pau

  1. Pingback: nunca nueve » Soroll Hospital de Sant Pau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *