el cambrer idiota de Sidecar

Ens trobem davant l’exercici responsable de l’insult cívic.

Estava jo ahir demanant un gintònic al Sidecar. Lloc que per si no ho sabeu, viu rodejat d’hordes de turistes que es pensen que estan a Barcelona.

Li demano un gintònic havent vist que tenen Tanqueray, i va i “l’home” em posa Beefeater, i com que ho estic veient li dic que no, que jo volia Tanqueray. Ell també em diu que no, i que si volia Tanqueray ho havia d’haver dit abans. Jo li dic que també em podia haver dit abans que em posaria “allò” (ell segueix posant). Em diu que no un altre cop, que de natural es posa el “de garrafón” (o alguna altra paraula ordinària) i que només canvien si ho demanes abans.

Tot tristoi li pago els 7€, i m’emporto el presumpte gintònic. 😕

Mentre el vaig “assaborint” em pregunto perquè coi m’ha passat això. Si és just. Si ho havia d’haver fet diferent. Si davant la seva negativa, també m’hauria d’haver negat a donar-li els diners, o si li hauria d’haver pagat amb bitllets d’imitació, a l’alçada del seu gintònic d’imitació.

Total. Decisió final: demanarem un full de reclamacions. 😐

El cambrer d’imitació em diu que els fulls de reclamació els tenen a dalt. Vaig a dalt. Els demano, i l’encarregat es queda sorprès i demana perquè. Li explico i diu alguna cosa així com “per déu, que obtusos que són”. I li diu a la cambrera que em faci un gintònic de Tanqueray.

I aquí estan els dos gintònics, el bo i el dolent.

IMG_9800

La lectura llatina seria: ai mira que bé, al final vas tenir dos gintònics. Doncs no. Allò no era un gintònic, era un bunyol. I a més, quines ganes tens de jugar a l’estratego amb el cambrer quan el que vols és un gintònic. 👿

3 thoughts on “el cambrer idiota de Sidecar

  1. El que tu no saps és que el més probable l’encarregat “simpàtic” li va dir al cambrer que utilitzi beefeater que és més o menys el que et va dir quan et preparava la “mixtura” aqueixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.