economia planificada

En aquests moments de crisi són molts els catalans i les catalanes que s’apressen a planificar l’economia per tal de fer els finals de mes més passadors.

Però no parlàvem d’això amb dues amigues atractives de ja fa temps. Estàvem parlant dels pisos de protecció oficial. I jo els deia que l’economia planificada no funciona. I ho deia a resposta d’una de les amigues que ha tingut la sort de tocar-li ja tres pisos de protecció oficial! 😮

El primer era un pis a la Marina i era “mono espacio” i ella té una filla, i per tant… bé, no podia ser. Es veu d’una hora lluny, oi?

El segon premi va ser un pis a la Mina, i només amb això ja va dir que no.

El tercer pis ha estat un pis a Zona Franca, també “mono espacio”. I la filla ha crescut però encara li queda per independitzar-se, sabeu? No només això sinó que ja va omplir un formulari (o escriure una carta) dient que tenia una filla. I no només això sinó que la dona que dóna la cara li ha dit que si rebutja aquest pis la faran fora de la llista. (que dius, toma protecció oficial)

Em direu: si ja ho sabem que els sub-alterns del Montilla són uns poca-penes que ho fan tot del revés.

Però és que no és això, companys, no és això.

Saber que aquesta noia té una filla i presumptament necessita alguna cosa més que un menjador, no és tan difícil. 😐

No falla la funcionaria, falla el sistema. 😥

Per no parlar que aquesta noia no té cap ganes de viure ni a la Marina, ni a la Mina ni a Zona Franca.

Què s’ha de fer? S’ha de fer un reglament, unes lleis em sembla que en diuen, i posar ordre. I ja està. Què han de dir aquestes lleis ja ho parlaríem. Però el que és de calaix és que càrrecs polítics fent de constructors poden sortir uns bunyols més inflats que qualsevol bombolla de les que es fan i es desfan. No sabeu la que es pot muntar amb un paio que fa lleis i fa pisos a la vegada (els de Santa Coloma potser si que ho sabeu).

I res, fins aquí ha arribat la conversa.

També hem estat parlant de si la manifestació 10J era independentista o no. Jo i una amiga li dèiem a la tercera que la manifestació no era independentista (per ara el Montilla no les fa aquestes coses) sinó que el que va passar és que la gent que hi va anar tenen això de tenir un Estat ficat al cap. I un cop allà va ser una cosa d’aquestes que dius: hòstia puta, quanta gent som que volem la independència! 😆

I ella: que no que jo ja ho sabia! A mi no m’enganyareu que ja ho sabia que era per la independència! Que ho he vist a la tele! I dius. Si bueno, no, però clar, a TV3, oi, tu ja m’entens, crosta nacionalista, ehem. 🙄

La meva resposta que tancava el tema ha estat que bé, si aquella manifestació era independentista, llavors Catalunya serà independent.

I no té més.

Zapatero ves a prendre el pèl als portuguesos!* 😈

* Oh, quin lema més bo… Quan fem una altra manifestació? :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.