També Surt el Sol a Arenys

Sabeu què és el millor de les festes de Canet de Mar? La manca de venedors de cerveses a un euro. Deu ser per això que els barcelonins ens comprem una segona residència. Apreciem la tranquilitat… i els cambrers no són intercontinentals!

Anàvem a les festes de Canet de Mar, però hem deixat el cotxe a Arenys. La distància no és més que una parada de metro. Però com que no tenen metro ho hem fet a peu. De fet, ja està bé, perquè els barcelonins ens agrada això de “anar a caminar”. 🙄

Res, la foto:

IMG_9110 - IMG_9126 (13 fotos en CSN)

6 thoughts on “També Surt el Sol a Arenys

  1. òstimes, de fet ho sabia, però no hi vaig caure. La veritat és que hi vam anar a parar de rebot i d’improvís. Ens veiem un altre dia!

  2. trena, la noia no està fent ioga!

    els colors són d’un fanal que ilumina el terra, i el Sol que comença a sortir. L’exposició és de 1,3 segons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.