L’Hereu és imbècil, part CIV: cartells cívics, cartells incívics

En Xavier Caballé (de can caballe.cat) em fa arribar la següent notícia:

L’Ajuntament de Barcelona multa amb 10.000 euros el Circ Raluy per enganxar cartells-178197
La majoria de les 21 multes pugen a 375 euros, i van ser interposades durant les dues últimes visites del circ a la ciutat, els anys 2008 i 2009, per un únic agent, el número 017496 de la direcció de Serveis de Neteja i Gestió de Residus de l’Ajuntament de Barcelona després que agents cívics de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona notifiquessin, mitjançant fotografies, que hi havia cartells publicitaris enganxats en parets d’edificis i als vidres de cotxes particulars de l’Esquerra de l’Eixample, les Corts, Vila Olímpica, Sant Ramon, Dreta de l’Eixample, el Clot, Poblenou, Barceloneta, Barri Gòtic, etc. Segons l’ordenança de civisme, no es poden enganxar cartells en zones no autoritzades, tot i que aquesta mateixa setmana s’han vist cartells de l’Ajuntament de Barcelona promocionant el concert Música als Parcs en diferents portals del barri del Poble-sec.

O sigui, que un agent cívic (suposo que són aquests) li diu a un poli que estan enganxant cartells del circ, li posen 21 multes de 375€, mentre l’Ajuntament tranquilament enganxa cartells per la seva banda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *