ventilador de sobretaula casi gratis

Encara que no ho sembli 😉 comença a fer calor. Així doncs avui us explicaré com podeu tenir un ventilador sobre la taula casi gratis. 💡

Recordeu aquell dissipador que portava el microprocessador que NO vau fer servir perquè era massa sorollós i en vau comprar un altre per només 30€ que és infinitament millor i ara teniu un ordinador casi totalment silenciós? El recordeu??? 😈

Doncs ara el farem servir de ventilador de sobretaula.

En el meu cas faré servir el ventilador que venia amb l’Intel i7 920. El ventilador diu que funciona a 12V i 0,3A. Nosaltres el connectarem al port USB que té a 5V i porta 0,5A. És diferent però no tant. 😉 De fet, són aquestes diferències el que fan que ara no faci soroll i a dins de la caixa sí. L’important és que el ventilador gira, no fa soroll i fa una brisa marinera força agradable. :mrgreen:

A la següent foto tenim el dissipador a la dreta, el ventilador a l’esquerra, i el cable ja preparat per soldar amb el port USB que hi ha a sota suelto. D’on traiem el port USB? És qüestió de destrossar alguna cosa que tinguem per casa. 🙄

IMG_8162

I ara amb els dos cables ja soldats: (sempre cal saber quins cables del ventilador soldar al port USB)

IMG_8163

I aquí ja el tenim refrescant-me: :mrgreen:

IMG_8166

A partir d’aquí seria qüestió de donar-hi aquell toc femení perquè no sembli una andròmina. 😉 (posar-li un celo al cable, tallar-li les potes de nau orbital, etc)

One thought on “ventilador de sobretaula casi gratis

  1. Pingback: dos ventiladors per passar l’estiu | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *