Portugal – Catalunya

Un dels temes copernicans que planteja la independència és on carai jugarà el Barça. La solució ja la vaig donar fa unes llunes i -siguem sincers- quina collonada d’excusa per tal d’evitar que el Montilla mani ni que sigui una mica.

En qualsevol cas, ara que Mourinho “el portuguès” ha fitxat per l’equip de la capital, la següent lliga només la poden guanyar dues nacionalitats: els pourtugueisos o los catalanes.

La sorpresa que s’enduran els españolets quan se n’adoning. Pobres, com han canviat les coses des que l’Aznar anava al Bernabeu. Avui el ZP no sap ni on voldria anar. 🙄

Fem un pas endavant. Proposo que comencem a instaurar una nova nomenclatura per afrontar amb garanties la propera temporada: “el Mourinho”.

Frases d’exemple:

el Mourinho va empatar ahir amb el València

Avui es juga el Mourinho-Barça

el Mourinho està a 3 punts del Barça

A quina hora juga el Mourinho?

Cristiano està de baixa i no podrà jugar el partit Mourinho-Vayadolit

Jo crec que aquest any el Mourinho arribarà a quarts

Aquest canvi el podem fer perquè sembla que els entrenadors són les noves vedets del futbol. La temporada que ve, si els madridistes són xulos serà perquè els entrenarà Mourinho.

No m’estranya que el fill de Mourinho sigui del Barça, perquè sense nosaltres el seu pare no hauria treballat mai pel Madrid.

Però quina pena per Madrid que hagin d’anar a buscar un mercenari per defensar “els colors”. I a més, de la Comunitat Autònoma que és autònoma de veritat.

En fi, si sou del Madrid, no ploreu, que l’any que ve, alguna cosa fareu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *