Laporta, Cruyff, Soriano, Rosell

Avui estava a un bar i mentre pensàvem estratègies per comprar-li al propietari, hem parlat del Barça.

La teoria més plausible del trencament de Laporta i Rosell és que van arribar a la presidència del Barça sent un grup de joves emprenedors, i un cop a dins, tot “s’ho menjava” el presi, i la resta no “veien” res. 🙄

Un altre tema interessant és que l’article “Las claves de Johan Cruyff” no l’escriu el Cruyff. Això és rumorologia i espero que no em porti problemes dir-ho, però crec que llegint el títol ja es veu que no ho fa ell. A més diu que sempre escriu frases curtes. I això és prova que no és ell. Els de 3r d’ESO escriuen en frases curtes. Prova irrefutable.

A part d’això he sabut que el Cruyff no és que parli malament la llengua de la selecció nacional que entrena (la catalana) sinó que tampoc parla bé el Castellà, i aquí està la sorpresa: tampoc l’holandès. Podem dir que la llengua de Cruyff és el futbol? Prou poesia.

I per últim, una conversa entre un tal Soriano i algú altre que no és prou com perquè a cop de vista sàpigues el seu cognom: “Vols dir que no guanyar la Champions i la Lliga és estratègic?” Frase textual de poc abans que es jugués el Barça-Inter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *