l’anti-vot

Quan era petit (més petit vaja) pensava que seria una gran idea poder votar en contra d’algú. Eren els temps del PP i no sabia què volia. Però sabia què no volia. “Deixeu-me votar en contra!” Pobre de mi vivia en un estat de contingències irrefrenables.

Però avui he après que votar en contra es menja la pròpia democràcia. Tu, Hereu, també te n’has adonat, oi? 😆

Anti voting – voting ideas down

Això em recorda que a la Gràcia Clàssica, algú va voler aprovar que la ciutat pogués extradir a algú, i endevineu qui va ser el primer. 🙄

I ara, si voleu, us convido a veure Obama’s Deal. Un pobre home que quan tenia l’acord per reformar la sanitat, va i se li mort un Kennedy (democràta com ell). I els ciutadans -que en això són uns putes-, va i voten a un republicà que li diu “No You Can’t” a la refotuda reforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.