L’Hereu és imbècil, part XCV: Votar C

Quan vaig començar aquesta secció no creia honestament que arribaríem a aquests nivells:

La mesa de garantías riñe a Hereu por ocultar la C
Primera regañina de la Mesa de Seguimiento y Garantías al alcalde Jordi Hereu. Los miembros de la comisión instan a los responsables de la campaña institucional a hacer visible la opción C, algo que no ha sucedido hasta ahora. La propaganda oficial se centra exclusivamente en las opciones A y B mientras el gobierno municipal se dedica a denostar la opción C, que por cierto sigue a la cabeza entre las preferencias de los sondeos informales que se han realizado.

“No, no funciona. Potser, llavors, diguem-los que vostè ja ha votat…” “Sí, sí, exacte”
Expertos en lectura de labios transcriben el diálogo del alcalde con el informático. El Ayuntamiento confirma que Hereu salió con dudas de si realmente había votado

A l’hora de la veritat, tot això són tontarietes cutres, perquè com sabem: l’Hereu farà el que li dóna la gana amb la Diagonal. Però és tan cutre, tan baix, tan sub-desenvolupat, tan discapacitat…

I insisteixo en que l’Hereu pot ser una persona normal, però és que tot fa aigües per tot arreu.

[editat] l’Hereu ha rectificat. Perquè rectificar és de savis, sobretot després que et llegeixin els llavis. 🙄

[editat el dia 13] Vinga, Hereu, som-hi tots!

La Vanguardia demuestra que es posible la suplantación de voto en la consulta de la Diagonal
Ayer, La Vanguardia pudo constatar que las brechas de seguridad del sistema son graves. Con el consentimiento de un elector, otra persona utilizó sus datos y, empleando un teléfono móvil de un tercero, logró votar. Otra prueba, utilizando el consentimiento de otro elector y el móvil de un tercero, en este caso no empadronado en Barcelona, también se realizó el voto con éxito. Por dos veces se vulneró la seguridad del sistema. Ambas pruebas se realizaron ayer por la tarde.

4 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XCV: Votar C

  1. Pingback: L’Hereu és (definitivament) imbècil | L’home dibuixat

  2. Pingback: esperpèntic espectacle antidemocràtic del psc « CODI Ç

  3. Està clar que el Sr. Hereu està entestat en el tema de la Diagonal, però està arribant a nivells surreals. Estava mirant la web del Tibidabo per comprar entrades i per exemple quan li dones al Banner de la pàgina inicial http://www.tibidabo.es/ca/homepage on s’anuncia la pel·lícula en 4D “Puja’m a la Lluna” et condueix a http://www.tibidabo.es/ca/noticies/actualitat/ultima-noticia on la Noticia és que pots decidir “”Barcelona decideix el futur de la Diagonal” aquest fet ja és bastant increïble, però després només s’anuncia “Rambla o bulevard – Són les dues opcions proposades”.

    Vaja que et colen el tema vagis per on vagis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.