L’Hereu és imbècil, part C: monument honorífic

Amics, ha arribat el moment que tots estàvem esperant, l’entrada número cent de la tendenciosa esbiaixada secció “L’Hereu és imbècil”.

Ho podríem celebrar amb una festa, però a falta de festa, farem una commemoració aixecant un monument que honori el nostre proper ex-alcalde.

Han estat dies buscant quelcom que li faci justícia. Finalment el comitè de direcció i la coordinadora de cultura han optat per següent monòlit:

IMG_8374

És una barra vertical de les baranes que l’Hereu està posant per la ciutat per protegir-nos de nosaltres mateixos. Veureu que no té barana en símbol de la llibertat. La llibertat de posar la barana i treure-la després perquè era imbècil haver-la posat.

Com tots els monuments és un símbol que farà memòria a tothom que passi per allà.

Igual com els turistes van a mirar el que queda de la muralla romana, les futures generacions aniran a veure el que queda de les baranes. Deduiran que érem una gent molt elegant, persones que valoràvem el disseny i els metalls niquelats.

Jo havia pensat fer la foto amb una placa a sota que digui que allò és un monument, però se m’ha fet costa amunt i ho he deixat estar.

6 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part C: monument honorífic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *