Apple, la Troia vençuda?

No sé si vau llegir la llarga queixa sobre Apple i el cavall de Troia.

La idea era que algú deia que l’iPhone era un cavall de Troia per conquerir el món i que la gent acabés tenint un ordinador de sobretaula Apple (com si els ordinadors de sobretaula haguessin de ser l’objectiu d’algú).

Jo vaig dir “ni hablar del peluquín”. Per varis motius. El primer és tan estúpidament estúpid que només un estúpid no podria veure-ho: l’iPhone no és cap cavall de Troia sinó un trasto que crida APPLE! en totes direccions tots els estats de la matèria.

I vaig acabar dient que era Google qui havia posat un cavall de Troia en l’iPhone, cavall que es diu Google Maps (un dels cavalls que hi té).

Però jo diria que avui, quan encara no podem dir que hagi guanyat ningú, el següent article ja ens diu que Apple no té cap cavall de Troia sinó un dromedari incòmode (recordeu que la gràcia del cavall és que els troians el van entrar a la ciutat perquè era bonic).

When did Apple become uncool?

I també diu que Google encara no ha guanyat, però fa pinta de guanyar.

Així doncs, permeteu-me que digui: tenia raó. Aquest seria el segon cop si no comptem la secció “l’Hereu és imbècil”. 🙄

Seguiu atents a aquest bloc per futures revelacions. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *