anti-política al Periódico

Recordareu que fa un temps vaig parlar del Periódico, avui ho tornaré a fer.

Aquesta és la portada d’avui, amplieu-la i aneu llegint.

el periodico 27-05-2010

Veieu que hi ha una secció “pretorianos”. A la primera (important) casella hi surt el Prenafeta i en negreta diu “El dirigente”, tot donant a entendre que és el dirigent del grup. I surt amb cara de presidiari. Curiosament és de CiU. Pel famós “luigi” del PSC han escollit una foto on surt mirant avall, com si fos de penediment, i la paraula en negreta és “El informe”. QUINA DIFERÈNCIA.

La següent secció és “sus contactos”. El primer és Antoni Castells, el rebel de l’aparell del PSC, i el segon el Nadal, aquell que deia que el PSC no tenia projecte. I per allà, tot casualment apareix l’Artur Mas, després d’una tal Trilla que diu que era un obstacle que la trama no va poder salvar. I en canvi el Mas es va reunir!

Segons he sentit, tots aquests “contactos” no són res en aquest merder. Però allà estan.

Això no és desinformació. Això és anti-política. Molt parlar de la desafecció, El Periódico és l’anti-política.

Com deia l’acudit: “digues no a la droga que som molts i n’hi ha poca”. Doncs el mateix.

El Periódico no és que sigui un diari dolent, és que és molt pitjor.

3 thoughts on “anti-política al Periódico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *