shirsasana merengue

El professor de ioga ens diu que no mengen carn ni beguem alcohol. Però Madrid està molt lluny, i després d’unes cerveses, unes tapes de pernil i uns cubes lliures, a les cinc de la matinada se’m va acudir que era un bon moment per practicar la posició Shirsasana. Al costat d’una botiga que els locals anomenen “fenac”.

És uns posició que recomano als merengues abans del partit perquè augmenta la circulació mental, la confiança en un mateix i l’equilibri. En resum, un prodigi de posició! (encara que a la foto tinc els colzes massa separats)

IMG_0089

Observareu que tinc una certa panxa, tema que intentarem arreglar abans que sigui massa tard. També veureu que porto la samarreta de “copa, lliga, champions”. Samarreta que servia de subtítols en les converses merengues. A sota porto la camisa de domador de lleons perquè volia aproximar-me a l’estil estètic madrileny.

I res, que quan ja no feia la postura, va venir un cotxe de policia i em va dir que si creia que havia de fer “el pino”. A Madrid sempre van tard, així que vaig respondre “disculpe” i ja es va sentir satisfet, encara que la resposta bona hauria estat “oiga, no me diga que hacer el pino también es inconstitucional!” 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.