Barça inter

Jo no en sé de futbol, però diré algunes coses.

El primer ho ha dit el Torquemada a Catalunya Ràdio: la davantera amb Jeffren, Bojan i Pedro és la davantera amb la que vam començar a jugar la copa contra la Cultural Leonesa. A mi això em fa pensar el que ja pensava al principi de temporada: la plantilla és curta.

A mi em sembla que no hem passat per això que ens agrada sentir i ens posa contents “el Barça juga al seu joc” (ara no sé com ho diuen). A mi em sembla que hem jugat així: “de mica en mica”, quan no ho havíem de fer veient què estaven fent els que teníem davant.

I això em porta a una altra cosa: Guardiola va fer “fora” a l’Eto’o perquè era un rebel o no encaixava. El “feeling” que deia. No encaixava amb l’estil que volem tenir al Barça? D’acord, però ens trobem jugant a fer el rondo, tots tan amics i tan ben avinguts que no hi ha tensió.

I com ha dit l’Escobar a la ràdio, l’Ibra o no entén què ha de fer o no ho sap fer.

A mi al minut 63 m’ha semblat que la cosa no anava.

One thought on “Barça inter

  1. Pingback: nunca nueve » el Barça s’espera educadament a les portes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *