primavera francesa

Dijous passat els francesos de Barcelona van celebrar la seva quarta primavera. I jo hi vaig anar amb un mexicà que és la meva parella (lingüística eh!).

Us haig de dir que la meva valoració seria molt negativa si no fos pels Youkalis.

Negativa per què? Perquè als francesos no se’ls va acudir res més que obligar-nos a estar fora l’edifici, començant tard i començant llegint una espècie de diàleg cutre a més no poder, parlant de la “negritude” i altres conceptes del segle dinou. Això és ara fa dos segles, i ho sabien que d’això ja fa dos segles eh…

Quan en vaig tenir prou d’intentar entendre què deien i el problema no fos el francès, me’n vaig anar a fer fotos, a veure un got de vi i a menjar dues tapes de formatges (6€). Sí, va ser així de llarg. 🙄

SNC00088

Quan van deixar de parlar, van obrir les portes i era com el primer dia de les rebaixes però en gratis. Perquè donaven coses, sabeu? La primera planta era pels suïssos: formatges i bombons. Segona planta: formatges francesos i vins de Rioja (sí, la Rioja és francòfona). Tercera i Quarta planta: rien de rien (es veu que a Caladonia i Àfrica no mengen). Cinquena planta: Màrroc amb postres i tes, estores i llums de coure. Sisena planta: Guadalupe (rien de rien tampoc).

Tot plegat era bastant lamentable, encara que els formatges eren bons. Però clar dius: no entenc el missatge. 😕

Ens en vam anar al garatge a veure curtmetratges de George Méliès musicats per Youkalis. Una experiència fantàstica. Tocaven molt bé i el que tocaven hi anava molt bé, una ambientació fantàstica amb cotxes de xoc fent de butaques, i nogensmenys, una cambrera en patins en línia t’ofereix una Moritz a mig concert.

Ah, i quan jo marxava, arribava en Guillem Carbonell!

Leave a Reply

Your email address will not be published.