manifestació educació

Aquest migdia havia d’anar a fer feina pel centre, però m’he trobat la manifestació del sector de l’educació, i he deixat la feina per demà. 😀

Si us he de ser sincer, a mi em va agradar més l’altra. Aquesta era una mica apagadota, semblaven tots funcionaris. 😆

M’he trobat una cosina segona. D’aquestes que tens al facebook i no us dieu gaire res. Ella m’ha dit que es llegeix la secció “l’Hereu és imbècil”. Clar, com que és de fora Barcelona… 🙄

Ha dit algunes coses interessants (si estàs llegint una salutació ben cordial). Li he preguntat què reforma la reforma (una pregunta amb sense trampa). I m’ha dit que moltes coses. Una d’elles que els directors serien com en una empresa privada, al que jo he respost “o sigui, els directors manaran”. Cosa que -si em permeteu- no està malament donat el títol que ostenten.

M’ha semblat molt curiós i simptomàtic del problema que ens ocupa que ella m’hagi dit que els de la concertada estan pitjor, que tenen menys drets. I que cobren menys ho he dit jo (sempre pensant en el mateix). Malgrat això tinc amics que estan força contents de treballar a una escola concertada. I malgrat això els que es manifesten són els públics. (ah, alerta!)

El lema de la CCOO (es pronuncia se-se-o-o) deia “Educació de qualitat = Condicions laborals de qualitat”. Però també he llegit lemes tan treballats estudiats com “Volem solucions. No més problemes”, o “Per la gestió democràtica i participativa”, “No a la desregularització laboral”, “Increment de serveis educatius”, “Disminució de l’alumnat per aula”, “Contractació de mitja jornada i sencera”. Tots aquests lemes eren d’uns verds que es fan dir “USTEC STEs IAC”.

Si us he de dir la veritat (aquí al bloc ho puc fer), més que una manifestació semblava un cercavila. La carrossa més animada era aquesta. Tots jovenets i reclamant amb força que volen ser menys per aula. 🙄

IMG_7722

Fixeu-vos com el de la gorra de davant la pancarta passa gominoles a la resta. 😆

A la següent foto tenim el típic exaltat que vol aixafar la manifestació. En aquest cas diria que es tracta d’un empresari de dretes que no vol que els seus treballadors tinguin una educació de qualitat. Com es diu en aquests casos: hem de dir que és una minoria que sempre vol cridar l’atenció i bla bla bla.

IMG_7709

Observeu com d’una forma totalment democràtica i participativa la seva pancarta va a parar a la paperera:

IMG_7712

M’ha semblat especialment trist el paper dels periodistes. Jo pensava que els interessaven les notícies però estaven més avorrits que un caixer automàtic. Aquí en tenim un que s’ha portat l’escala de casa:

IMG_7698

I aquí tenim els espectadors (sigueu sèrios i no mireu la noia en bikini):

IMG_7699

Esperem que qualsevol dia puguem tornar a sortir al carrer, ni que sigui per celebrar un títol del Barça, el dia de l’orgull gai, o… jo que sé, una nevada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *