natillas danone

L’altre dia vaig parlar amb algú que es guanya la vida buscant noms (potser l’hauria d’haver consultat abans de comprar “mai9.net” 🙄 ). Li vaig preguntar si els canvis de nom de “natillas danone” a “danet” i “petit suisse danone” a “danonino” havien funcionat.

Ell em va explicar perquè haurien de funcionar: perquè Danet és un nom propi i de natilles en fa molta gent. Tot correcte. Però havia funcionat? Vosaltres què creieu?

Jo tinc els meus dubtes perquè jo mateix quan he comprat “danets” el que estava comprant eren “natilles danone”. I veig que el canvi és del 2005.

Sabeu perquè dubto? Perquè hi ha massa gent fent “natillas” com perquè a la gent li càpiga una paraula simplona i que no vol dir res com “danet”. Jo mateix no la recordava (i això que no m’havia pres cap gintonic).

Ell mateix em va explicar que Mercadona ven un 35% del que mengem els españols, i d’aquest un 70% és marca pròpia.

8 thoughts on “natillas danone

 1. També és diferent quant el nom genèric (Natilles) el fa servir el lider del mercat com Danone.
  No crec que ho notessin gaire.
  Es diferent si aquest canvi el fes una segona marca per destacar.

 2. En aquest aspecte, considero que no els ha sortit massa bé a Danone, com tampoc ho van saber fer bé els de Pasqual de Biofrutas a Funciona… De totes maneres, és qüestió de temps.

  De totes maneres, Danone és una marca líder que de vegades aconsegueix substituir amb el seu nom el producte (com la Coca-cola). Jo he vist gent comprant danones Hacendado.

 3. Això de “biofrutas” va ser perquè la llei no permet usar “bio” ni “biològic” si el producte no és d’agricultura biològica. Per això mateix es van inventar “Activia de Danone” i “Bicentury”.

  Jo estic d’acord amb l’Arcangelo. Un petitsuisse pot ser de Danone o d’Hacendado, encara que natillasdanone crec que té menys de nom genèric i més a veure amb la mega campanya publicitària que es van fer als 90. Jo mai li diré “danonino” als petisuis, és més, jo “danonino” ho faig per insultar els new school que no en tenen ni idea. P.ex. “l’Agustí és un pijoskater de merda, puto danonino”.

 4. Per cert, us heu fixat que inquietant que la mascota dels Danonino té exactament la mateixa cara que un tipus de nen de 12 anys de Sarrià? És més, per què a les parts “menys tradicionals” de la zona alta hi ha una sèrie de cares que es repeteixen molt entre els nens? Estan tots emparentats, com la família reial?

 5. està bé això d’insultar amb danonino, pobre del que es va pensar la paraula 😆

  això que tots et semblin iguals deu ser com allò que abans tots els negres eren iguals, i ara tots sabem que hi ha negres més negres que d’altres negres. 😛

 6. Pingback: Eau de Cacaolat Diet | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.