motorista m’increpa

És lo nunca visto! Un motorista amb vermell increpa a un vianant que tenia verd, per què? Perquè ha deixat passar un ciclista. 🙄

Com està el món que m’han dit “eh, tu! per què el deixes passar!” Clar que si, tu, una mica de guerra per favor! 😈

I el que he fet jo és, treure’m l’auricular de l’orella, atansar-me a les dues motoristes i dir-los:

L’he deixat passar perquè al ciclista li porta molt d’esforç de frenar i després tornar a accelerar, com bé hem vist que acaba de passar (el ciclista ha arribat a aturar-se), i a mi en canvi no em costa gens deixar de caminar i estar-me dret una estona, com també veieu ara mateix en la meva persona.

I elles han dit: “bla, bla, bla”. No les he entès gens, la veritat.

I jo hi he tornat: “perquè pel ciclista és molt més natural (i d’estalvi energètic, podria haver afegit) deixar que la bicicleta avanci per la inèrcia que no pas haver de frenar i pedalar un altre cop d’aquí 30 segons. I en canvi en una moto frenar i accelerar constantment li és del tot natural. I no només natural sinó que sembla que les motos visquin per accelerar just quan es posar verd per anar a tota velocitat fins al següent semàfor vermell.

Això últim no ho he dit perquè… perquè se’ls ha posat verd i han sortit pitant. No sé si he de pensar que eren mal-educades per deixar-me amb la paraula a la boca, o bé m’estaven donant la raó. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *