L’Hereu és imbècil, part LXXX: fora aparcaments

Pau, aquesta és la part 80. 😉

En la següent foto panoràmica veiem a la part dreta tot de valles de la nova vorera eixamplada. La filera d’abres marca més o menys fins on arribava la calçada. El tema és que hi podien aparcar cotxes i ara hi ha contenidors. Quina merda, sincerament.

IMG_0253 - IMG_0255 (3 fotos en MCUSL)

I que és una merda ho proven els tres cotxes que hi ha a la cantonada.

Per què ens omplen la ciutat de contenidors? Per què treuen espai als cotxes (que serveixen perquè la gent es mogui) i els ocupen per exercits de contenidors que tot el que fan és ocupar espai? Des de quan la vorera és un bon lloc per posar un contenidor? I per què no un cementiri nuclear? 😈 Sí, estic en contra del “progrés social” dels contenidors. Discriminem-los!

Així era la cantonada quan va passar Google Maps:

IMG_0253 - Google Maps_cr

Un lloc on tothom pot deixar el cotxe és molt més útil que un exercit de contenidors 24 hores al dia al mateix lloc.

Jo no vaig en cotxe per Barcelona, però em sembla obscè el que està fent l’Hereu.

Aparcar el cotxe al carrer és essencial per poder-te moure.

Fa quatre dies l’Hereu ens venia la idea que la Zona Verda era per millorar la mobilitat, i ara treu els aparcaments directament? Anirem tots en taxi? 😐

Però seguim.

Vosaltres creieu que és necessària aquesta hiper-ampla vorera del carrer remodelat? La gent pot venir presumptament del carrer on ara hi ha els cotxes que té una vorera normal. Quin és el pròxim pas, Hereu? Posar pals perquè hi ha uns conductors malvats que aparquen a la vorera? Ampliar la vorera també perquè ara aquella és petita? Posar bandes sonores perquè els cotxes van massa ràpid? Pintar el terra de vermell? Posar un pas soterrat? Un pont? Un centre cívic? Una parada del bus turístic? Gespa?

Per què no ens deixes en pau, home… La ciutat ja estava bé com estava, i aquesta cantonada era perfecte per tothom des de temps immemorials. Gràcies per desfigurar-la quan et queden 4 telediaris. 👿 Per què no t’esperes a les següents eleccions i així saps què en pensem els ciutadans?

Et diré què en penso jo: Hereu al contenidor groc.

One thought on “L’Hereu és imbècil, part LXXX: fora aparcaments

  1. el proper pas és fer circular la gent a 60 per les rondes i a 30 dins de la ciutat. Temps al temps.

    que, per cert, l’altre dia em van dir que les zones 30 també compten com a carril bici. I que si l’ajuntament fa 100km de carril bici la UE et dóna pasta. No sé si és cert (son rumores, son rumores) però quadra eh? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *