+ fotos de la S.F.

Si us agraden les fotos de la Sagrada Família, aquest és el vostre bloc.

Sembla que ja l’estan acabant i sembla que l’administració pública aprofita despistadament per: ampliar la vorera/asfaltar/posar contenidors/treure l’asfalt i posar adoquins/fer zona verda/fer un carril bici de dues direccions en un carrer d’una direcció/plantar arbres/treure arbres/construir un pàrquing soterrani/posar pals.

Això o han decidit fer un macro “punt verd” i els constructors ho han aprofitat per “reclicar” tot el que ja no serveix de res. O hi ha un congrés de jardiners post-moderns, d’aquests que ho asfalten tot i marxen pitant. (bé, sembla que ja s’han acabat de pujar les fotos i ja no tinc més temps per escriure tontaries)

He fet les fotos des dels dos costats, per si les mosques (tu ja m’entens)

IMG_0648 - IMG_0649 (2 fotos en PCUSN)

IMG_0668 - IMG_0671 (4 fotos en PCUSN)

3 thoughts on “+ fotos de la S.F.

  1. Això són les obres de la famosa pantalla de pilots per protegir els fonaments de la SF de l’embat del TAV. Per cert, la pantalla està 1.20 metres més aprop dels fonaments del que s’havia previst en el projecte.

    Oi que ara us quedeu més tranquils sabent que els constructors del TAV són uns “grans professionals” i que no li passarà res de res a la SF tal i com ens diuen els socialistes?

  2. Pingback: mai9è aniversari | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *