endolls del món, en guerra?

Hi ha qui diu que la guerra l’expliquen els guanyadors, i que per tant tot el que has de fer és guanyar la guerra, i que per tant tan li fa si fas les coses bé mentre matxaquis la resta.

Al costat d’això, estic jo que penso que les coses tenen contingut. I que si l’anglès és important és perquè el puto Google funciona bé, i no perquè guanyessin la segona guerra mundial.

Ara, si voleu, passeu a llegir l’edició comentada de “Endolls del Món“. Amb frases tan brillants com:

Europe is the place to go if you want to pass a law of some kind that annoys at least one of the constituent members.

També podeu llegir aquest endoll de disseny. Quan el vegi l’Hereu, segur que s’empesca un motiu per renovar tots els endolls de Barcelona, com ha fet amb els contenidors. I després esperarà que el votem perquè ha estat ell qui els ha canviat. 🙄 Això em recorda polítics barcelonins antics que van ser els primers en treure el tramvia per posar autobusos. I res, aquí estem, posant tramvies un altre cop.

I ara l’Hereu vol posar un tramvia a la Diagonal, i d’aquí un temps el traurem perquè és tan tonto com posar un McDonald’s a dins d’un hospital. Com que sobre espai a la Diagonal hi podríem posar un tramvia. Aquest és el raonament estúpid de l’Hereu. Perquè aquesta gent que està a la Diagonal el que necessita és un mitjà de transport per marxar ben lluny. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *