El Montilla és curtet, part I: més vell que anar a peu

De veritat que ja no puc més.

IMG_0505

Vosaltres creieu que després de gastar-se una millonada posant ascensors al metro, ara ens han de posar anuncis al mateix metro perquè pugem per les escales?

És que com poden anunciar pujar per les escales?

Quin serà al pròxim anunci? “ves al lavabo de tant en tant”?

Tan contents que estàvem per les passareles automàtiques que ens han posat al metro Diagonal, i ara no les farem servir “per fer salut”?

I què vol dir això de “30 minuts d’activitat + 5 fruites o verdures”? Aquest és el seu model de “vida diària”? Ja ho sé que hi ha molts funcionaris, però només 30 minuts d’activitat i ja paren per prendre’s 5 fruites o verdures?

Volen que ens estiguem 30 minuts pujant escales? I després m’he de menjar 5 pomes? Puc prendre’m 5 endívies al rocafort?

[editat] a instàncies d’un company blocaire he canviat “El Montilla és imbècil” per “El Montilla és curtet” 😀

6 thoughts on “El Montilla és curtet, part I: més vell que anar a peu

 1. Soc l’únic que li sobta l’ordre de les paraules, ¿no seria més lògic que comencés la frase per avall i pujar la vista per llegir-ho?

  M’abstinc de comentar que em sembla aquesta campanya, amb el títol de l’entrada ja esta tot dit.

  Crec que el següent pas serà col·locar radars (de velocitat variable òbviament) a les escales, així doncs aquell que corri més del compte multa al canto…

 2. bé, han de fer campanyes on 3 socis es posin d’acord i, tal com passa amb els lleis, aleshores surten campanyes totalment desangelades i absurdes que no deixen ningú content i, a més, no arreglen el que havien d’arreglar.

  En fi, no dónen per més.

 3. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part LXXXII: contenidors de merda

 4. Com a un que juga a entendre’n d’això, la campanya es pèssima, bàsicament per aquest malestar visual que es dona en fer topar el sentit de la lectura, el significat del cartell i el seu simbolisme que ja esmenta en Cotxe87.

  A part, aquí amb la imatge de les escales, encara té una miqueta més de sentit (tot i que si m’ho haguessin preguntat, jo les hauria posades de perfil) però hi ha una peça de la campanya on, les lletres prenen forma de plàtan tot recordant això de les 5 endívies al rocafort. Els pagesos de Lleida s’han queixat pel fet que s’empri un plàtan i tot i que sigui una estupidesa, tenen raó. El sentit d’estat no s’ha de perdre ni en publicitat.

 5. Pingback: nunca nueve » colar-se al metro, part II: jo també

 6. Pingback: perspicàs on vas? | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *