Carretero a RAC1

“Joan Laporta em tindrà al seu costat” | RAC1

Resum super-ràpid del que ha dit: ell veia que a dins de la junta directiva (19 persones) hi havia dinàmiques de quotes de poder com les que tenen els partits tradicionals, i com que precisament el que es volia era fer les coses diferents, va plantejar que o ho deixaven els altres o ho deixava ell, perquè ell no vol tirar endavant un projecte que acabi sent el mateix que els altres.

Jo repeteixo que això no vol dir que els que s’han quedat a la junta no tinguessin raó en el que deien de si es vota així o aixà.

També em sembla molt destacable que l’objectiu de Carretero és que al Parlament hi hagi una majoria de diputats que declarin la independència, no que siguin d’un partit o d’un altre.

3 thoughts on “Carretero a RAC1

  1. certament, aquesta és una altra. Mira què diu:

    Laporta asegura: “Mi experiencia en el Barça me dice que es imprescindible trabajar con gente de la máxima confianza personal”. Preguntado sobre la posibilidad de que el hasta ahora líder de Reagrupament, Joan Carretero, se sume a ese proyecto, Laporta respondió: “Creo que el doctor Carretero es una persona muy valiosa y me encantaría que se sumara a mi partido”

  2. Pingback: nunca nueve » pocs reagrupats, poca solidaritat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *