Roures, Retrat Robot

Jo ahir estava trist mirant el Barça a GolTV. Què voleu que us digui. A mi, que una empresa catalana emeti els partits del Barça a Catalunya en Castellà no m’agrada. Que si ets un hacker el pots sentir en català? El que sigui, però jo vaig anar al bar i allò se sentia en Castellà. I els xinesos del bar no són hackers i jo tampoc.

Segon punt:

Les reaccions a l’editorial | El Periódico de Catalunya | Política
JAUME ROURES
MEDIAPRO
«Havia d’implicar part d’Espanya»
«És una acció important que podria haver tingut més força i rellevància si s’hagués ampliat a altres mitjans no catalans. Segur que, fora de Catalunya, hi ha molts mitjans que poden subscriure el que es diu en aquest editorial, i això seria molt positiu per implicar-hi part de la societat espanyola».

A mi em va sorprendre molt llegir que el Roures volia diaris españols firmant l’editorial de l’Estatut. Que potser l’únic que volia era propaganda pel seu diari? Potser si, o potser no.

El que em sembla evident és que l’acció no hauria tingut més força si l’hagués firmat un diari de Córdoba, per dir algo. És que l’Estatut és de Catalunya, saps Roures? Aquesta frase del Roures em recorda als del PP que volien que l’Estatut es votés a tota Espanya.

I tercer punt:

Jo vaig veure aquesta entrevista, del 2007. Al minut 30:30 diu que Público “l’any que ve estarà en Català”. Bé, company, estem al 2010.

3 thoughts on “Roures, Retrat Robot

  1. doncs jo si que crec que hauria fet més efecte com més gent hagués firmat.

    una altra cosa és el que en pensi del seu contingut, però em sembla evident que no és el mateix un editorial firmat per 3 que per 23. Vaja, lògica pura! 🙂

  2. Pingback: nunca nueve » veure el Barça en català

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *