L’Hereu fa geometria

Haureu vist que al final de la Diagonal, allà on el Cerdà va dir “mira, això que ho faci un altre”, l’Hereu va prendre el relleu i hi va posar un edifici triangular (un de blau amb porexpan per fora).

Ok, no va ser l’Hereu, va ser el Clos. Però tots els homes són iguals, i més si són socialistes.

La següent obra d’enginyeria va ser posar un quadrat a Lesseps. Encara que no sé si està per acabar o ho deixaran així.

Però la pregunta és: On posarà la següent figura geomètrica? Tindrem un nus de la Trinitat octogonal?

Remodelarà la Via Augusta per fer-la elíptica? Ja sabeu que els romans feien les coses una mica patilleres, i faria bé l’Hereu de deixar-hi la seva empremta modernilla de disseny. Algú sap quina forma té la Via Augusta? Fem-la elíptica, per favor.

Un pentàgon, on podríem posar un pentàgon…? Posem-la a la plaça de la Sagrada Família, així semblarà que se’n preocupa. Ara hi ha un llac que no hi fa res, em sembla que no hi ha ni aigua (qui porta aquest tema?), així doncs fem-hi un pentàgon. I a sota que hi hagi un pàrquing municipal. A sobre que no hi posin res perquè com que a sota hi ha el pàrquing…, mira, que hi posin gespa. I una olivera per fer-ho mediterrani. Ja ho sé que la gespa és d’humitat i l’olivera és de secà, però no es pot tenir tot. O al revés, podem tenir-ho tot!

I un hexàgon…? Crec que a la plaça Sant Jaume li escauria molt bé un hexàgon. És que ara és tan quadrada que és avorrida, i els socialistes són gent animada. Per fer la plaça hexagonal, sobretot que no toquin l’Ajuntament i la Generalitat, que allà hi viuen i treballen els socialistes (i és per això que sabem que són socialistes catalans). Que toquin la resta d’edificis.

Jo crec que l’Hereu no arribarà a posar cap polígon de set costats per Barcelona, ja sigui per falta de temps o perquè els heptàgons són realment una figura difícil de fer.

Però si l’ha de posar, el més adient és posar-lo a la Plaça de les Glòries. A més, em sembla que el 7 és un número diví o porta sort (els socialistes són laïcs així que tan li fa). I ara fa de mal dir-ho (sobretot després de les falses dreceres nadalenques del Montilla), però si posa l’heptàgon allà, en els mítings podrà dir que ell havia reservat el polígon de més costats per aquell barri.

Que em direu, això ho podria dir a qualsevol lloc on el posés. Doncs si, però si ho digués a Sarrià segurament no colaria.

15 thoughts on “L’Hereu fa geometria

 1. ep, però per mi que el montilla i tots aquests rebentin? només que me n’he recordat d’una obra mestra del graffiti reivindicatiu que deia (amb lletres de cabreig) “HITLER ERA NAZI”

 2. mai9, gràcies pel cinisme. Ja sé qui és Gaudí. El que no entenc és per què havia de ser socialista, ni tampoc què hi pinta Gaudí en tot aquest escrit.

 3. per cert, el montilla més aviat és el cercle. és l’alfa i l’omega, és català i és espanyol, és el bocatanabos i la pizza amb anxoves, l’estafa i l’esquerra, la calba i el pèl, l’hòstia en llauna

  Ah! I amb lo del blog t’has ratllat, eh! Així no 😆

  klaus: gaudí fotia molt el geometries per la vida. que no t’entera, pasmao. que viene er rula y te mete. gnnnnnnnnn.

 4. ie wataridori, certament tens un blog que és una merda, almenys el no sé què d’hostafrancs que enllaces al teu nick… no sé a quin blog s’ha subscrit l’amic mai9, perquè no he estat capaç de trobar el teu ascensor en el seu bloglines públic.

  Quant a Gaudí, jo crec que feia molt més que geometries, per això em costa d’entendre que el comparis amb l’Hereu i els altres socialistes… potser no m’entero, però t’asseguro que no sóc un pasmao.

 5. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part CIII: cantonades rodones

 6. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part CXV: més carrers, menys aparcaments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *