L’Hereu és imbècil, part LXX: contenidor mal aparcat

Tots sabreu qui és Socrates. A qui no recordareu és a algun filòsof pre-socràtic que deia imbecilitats tan grans com que tot flueix i tot canvia.

Doncs sembla que l’Hereu és hereu d’aquell pre-socràtic. Ai Déu meu, quin patir! Podria haver escollit algun altre llibre per tenir a la tauleta de nit. 🙄 O que no llegeixi! Hi ha molta gent que no llegeix i viu la mar de contenta.

Recordareu que fa escassos dotze mesos l’Hereu va pintar els pàrquings per motos.

DSC00330

Doncs escolteu, que tot canvia, tot flueix, i ara allò serveix pels contenidors. Els que anàveu en moto ja podeu aparcar a un altre lloc. I pobre del que truqui a la poli perquè hi ha un contenidor mal aparcat. 😈

[editat avui mateix] sembla que els de El Periódico també han volgut que això fos notícia també avui mateix. 🙄

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part LXX: contenidor mal aparcat

  1. No faré cap filosofada, no, que amb prou feines, si vaig en cotxe, haig de fer virgueries per a no deixar el retrovisor estampat als nous contenidors, ja que aprimar el cotxe per a reduir-ne l’amplada, no és possible, i menjar-se la linea… Tindrem problemes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.