iPad i Partal

M’animo a tornar a parlar de l’iPad, i del Partal 🙄 bàsicament perquè el que diuen està totalment esbiaixat.

La veritat és que jo he flipat a cada frase que he anat sentint. 😯 I no sé quin concepte de periodisme utilitzen, però sembla que el Partal li faci un exàmen al pobre Martí.

Apple presenta l’iPad – VilaWeb TV
producte revolucionari

Mira si és revolucionari que una web diu que l’iPad és un iPod Touch + bolet del Super Mario.

I ja que hi som, 8 merdes de l’iPad i 7 funcions essencials que no té.

internet és a les teves mans

Si, si, internet a les teves mans. Preparat per veure com es carrega la pàgina que vols i tu no pots fer res més mentrestant. I sense flash. Serà com viure als anys 90. 🙄

integra moltíssimes aplicacions, totes les de l’iPhone

O sigui, super-revolucionari. Em moro per tenir un trasto més gros per fer servir programes que ja podia fer servir en un aparell més petit i que a més té càmera.

el Kindle ja el podem tirar, no?

Doncs diga’m quan el tiraràs que el recolliré jo. I serà cosa d’inversors, però després de saber què és l’iPad, Apple ha baixat en borsa i Amazon ha pujat.

Jo aposto que si el que volia és llegir, el que llançarà és l’iPad perquè la bateria només dura 10 hores, i el Kindle 7 dies. I la pantalla e-ink del Kindle està pensada per llegir relaxadament.

el preu és una gran sorpresa, acostumats a que Apple és molt car

Certament és sorprenent que per una cosa que no té teclat, no té port USB, no pots veure pàgines flash, no té càmera, no pots fer multitasca, només valgui $500. 🙄

pot substituir l’ordinador

Mira, jo em pensava que el Vicent Partal feia multitasca amb l’ordinador, però es veu que no. I tampoc té port USB. Partal, què fas tu amb l’ordinador?

veure películes, l’iPad té molt de ventatges respecte un netBook, tenen limitacions de pantalla

Això m’ha fet molta gràcia (article de gent que en sap). Primer perquè les úniques películes que miraràs amb l’iPad seran les que compris a l’iTunes, o copiïs amb l’adaptador de port USB perquè no podràs fer servir YouTube perquè funciona amb Flash. (la feina que ha tingut Apple en fer l’iTunes i la gent farà servir l’iPad per ser clients de Google?)

I després, limitacions de pantalla? l’iPad amb 1024×768 supera les limitacions de pantalla d’un netbook? Que tenen 1024×600 eh! És més resolució però tampoc és cap meravella! I parlant de la pantalla, per què l’iPad té un marc tan ample? És que és molt gros eh!

el Partal ha vist a la presentació a una parella assentada a un silló i ha vist que aquest aparell té unes possibilitats extraordinàries per molta gent

Si clar, què li pots dir, oi…? 🙄

la pantalla és LED i semblava a primer cop d’ull que la lectura és fàcil

Sí, i a mi m’ha semblat que per la forma que té, es pot agafar força bé. 🙄 😈

Francament, la Lloll va fer un millor comentari de El Vídeo. 👿

4 thoughts on “iPad i Partal

 1. Aquests d’Apple… “De tanto ir el cántaro a la fuente…” Em sembla que es creuen que tot allò que toquen es fa d’or. Temps, et voilà.

 2. Bones,

  Jo crec que el gran problema que té la gent en general és que Apple els ha decepcionat a priori amb l’iPad, ja que esperaven una super versió tàctil revolucionària de la gama mac book…

  De totes maneres no estic del tot d’acord amb el post, ja que crec que tot i que s’ha de treure targeta groga a apple (si, només groga, perquè al cap i a la fi, no existia res semblant, vull dir que tot i poder fer el mateix amb un iphone no és el mateix fer-ho amb l’iphone).
  A més a més, que no suporti flash no vol dir que en un futur no ho pugui fer, i d’altre banda, si la jugada els surt bé (a Apple i a Google), d’aquí un temps el flash serà història i tot estarà programat amb HTML5, de manera que resumint, no em sembla malament que l’ipad sigui com sigui.
  A part, gran part de l’atractiu que trobo en el gadget podriem dir que és troba en les possibilitats que té però que encara no pot fer servir; és a dir, jailbreak.
  Per cert, el marc és força ample per tal de poder sostenir l’aparell sense interactuar-hi.

  En fi, només una opinió més, com tantes que surten aquests dies.

  P.D. Tampoc crec que es pugui jutjar un objecte sense provar-lo ni veurel en directe.

 3. Hola Albert,

  Jo crec que és al revés, que fins ara Apple no havia decebut.

  Segurament si que esperàvem un tàctil de la gama macbook, i ens hem trobat un iPod Touch més gran, i ja està. D’aquí que la crítica sigui que li falta multitasca, flash, usb, coses que esperem d’un ordinador portàtil.

  La meva crítica en aquest post no és tan per Apple com per VilaWeb.

  Que no accepti Flash no és un problema tècnic, és una decisió política de Steve Jobs perquè la gent no es compri l’iPad i després no faci servir l’iTunes o aquest App Store que tants calers li dóna a Apple. No pot ser que la gent es compri un iPad i faci servir jocs flash, si vol jugar que compri els jocs a Apple. Aquesta seria la idea.

  Que d’aquí dos anys l’HTML5 serà l’estàndard? Vale, però és que d’aquí un any aquest iPad ja no servirà de res.

  I que l’atractiu de l’iPad sigui el jailbreak és la prova que ser client Apple és viure en una presó.

  I no crec que la gran mida del marc sigui per sostenir-lo, és perquè no ho han sabut fer millor. I em fa gràcia que diguis això quan dues línies més abaix dius que no el podem jutjar sense provar-lo.

 4. Pingback: nunca nueve » l’iPad, un any després

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *