L’ Hereu és imbècil, part LXIII: primeres caigudes cegues

Fa una estona he sabut que una amiga d’una lectora havia caigut amb les “senyalitzacions” per a cecs. Jo ja vaig tenir por de caure el primer dia que les vaig veure (ara fa tres mesos).

L’Hereu? A la Lluna, com és costum.

L’ONCE adverteix del perill de la banda rugosa a les parades de bus
L’organització de cecs ha rebut nombroses queixes i lamenta que no se sol·licités la seva opinió

Tot pel poble però sense el poble.

11 thoughts on “L’ Hereu és imbècil, part LXIII: primeres caigudes cegues

 1. ep, mira què diu:

  “A public bicycle rental programme has been in operation beginning in April every year since 2002. With an electronic subscription card, users can access bikes from over 90 stations across the city.”

 2. Aixó vol dir que avans de fer les bandes rugoses dels collons no van preguntar a la gent implicada, ni a la ONCE com a organització quines mesures creien ells importants i si aixó els ajudaria o no?

  S’han gastat els diners en ajudar a persones que ara s’estan queixan perque aixó es perillos?

  Que si no els volen que me’ls donguin a mi els diners, que tinc alguns “asuntus” pels que m’aniren molt bé.

 3. jaja pero segur que em dona per molt més!!
  potser no em puc comprar un pis, pero la moto que m’agrada, uns regalets de Nadal.. cosetes..
  🙂

  segur que a tots volsatres també us aniren bé, pero clar.. jo ho he dit avans jijijijiji

 4. aquí passa una mica com amb els passos de vianants, que tota la vida havien estat pintats com una zebra i ara en canvi es pinta un quadradet a dalt i a baix del que seria cada franja, i l’ajuntament es va veure forçat a canviar el sistema de pintar i la pintura mateixa que feien servir perquè els vianants relliscaven amb les franges blanques, sobretot en dies de pluja, i després de varies demandes per danys que presentaven els relliscats i que perdia l’ajuntament, van fer el pas cap al canvi. I amb el cautxú aquest, quan hagin perdut moltes demandes, canviaran el sistema… el que és trist és que hi hagi gent que hagi de caure i fer-se mal perquè l’ajuntament els escolti.

 5. no entenc gaire què vols dir… era cega l’amiga de la teva lectora que va caure?

  Mira no ho sé, jo crec que és trist caigui qui caigui… i si ho penso, em sembla que els cecs tenen molta més cura en saber on posen els peus que no pas els vidents, que sempre anem mirant tot de coses menys on posem els peus.

 6. Pingback: nunca nueve » L’ Hereu és imbècil, part LXIV: cecs perduts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *