en Joan Carles

Volia fer-vos saber que en Joan Carles, a més de ser Rey de España, també és Rei de Jerusalem. I per aquelles coses de la vida també és Rei de les Índies Occidentals i les Orientals. Ara no sé si això inclou el Pakistan perquè aquests es van independitzar, i ja se sap que la gent quan s’independitza… 🙄

Encara que segons algú que en sap i va fer una conferència sobre el tema, el títol important és Comte de Barcelona. I és important perquè clar, de títols en podem anar fent com xurros, però el Comtat de Barcelona ve de qui sap quan. 💡

En una notícia relacionada, voldria informar-vos que la noblesa és el melic de la societat. És difícil argumentar contra aquesta afirmació. Però la pregunta és, si la noblesa és el melic, qui són els mugrons?

3 thoughts on “en Joan Carles

  1. El títol de “Rey de Jerusalén” que té el Borbó curiosament és de procedència catalana. Alfons V el Magnànim, va ser el primer rei català en considerar-se heure del regne de Jerusalem arran la conquesta de Nàpols… i d’aleshores ençà, els diversos reis de la Corona d’Aragó i, després de Ferran II, de Castella s’han atribuït aquest títol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *