mininova deixa el copyright

Mininova ha deixat de publicar torrents amb copyright. Aquest fet és notícia, i és la 4a notícia més important a Google News en la secció de “ciència i tecnologia”. I en aquesta notícia, els presumptes periodistes ja et donen 10 alternatives a mininova. 😯

Jo no sé si ho veuen de com n’és d’estúpida la situació. Anys i anys d’advocats per aconseguir tombar mininova i el mateix diari et diu on has d’anar a partir d’ara. 😆

De la mateixa manera que mininova no pot llistar torrents de coses amb copyright, els periodistes no haurien de poder indicar on hi ha aquests tipus de torrents, perquè per si no ho sabeu, un torrent és algú que indica on està el fitxer amb copyright.

A veure si s’atreveixen a perseguir periodistes que informen d’on estan els torrents ilegals que fa servir la gent que roba i no vol pagar als artistes. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *