L’Hereu és imbècil, part LVI: els vots no es compren

Us puc dir amb tota seguretat que al meu barri (Horta-Guinardó) les grues treballen amb més lleugeresa, és a dir, ja no són la màquina d’emportar-se cotxes que eren fa unes setmanes.

Sé que en el passat, ordres dels polítics ha fet que a alguns llocs deixessin d’emportar-se cotxes. Ho sé.

De la mateixa manera que he vist en primera persona quan dos mesos després d’iniciar el bicing, els polícies de l’Ajuntament van començar a importunar ciclistes per les tontaries més incíviques, i puc constatar que ara ja no ho fan.

Així doncs, encara que ara ens deixis aparcar on tu has dit que no podem aparcar (però podíem aparcar fa uns mesos), segueixes sent imbècil, i seguirem sense votar-te.

És més, no segueixes sent imbècil. Ets més imbècil del que eres. :mrgreen:

Perquè s’ha de ser imbècil per prohibir aparcar a un lloc per després deixar-hi aparcar. No sigui que mentre tu t’emportes cotxes, algú altre s’emporti l’alcaldia. 🙄 😈

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part LVI: els vots no es compren

  1. em sembla que t’equivoques ja que els vots si que es compren, i amb vàries cobertures legals: subvencions a entitats, col.locacions en empreses privades depenent d’organismes públics, adjudicació d’estudis, funcionariat i aplicació discriminatòria de les lleis 😀

    seriosament: en aquest país les lleis no es fan per complir-les sinó per usar-les a discreció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *