The Vanilla Fragrance

Sabeu què està de moda? Perfumar la casa. No hi ha res millor que convidar una noia a casa i que vegi que no només tu portes colònia, sinó que també tens una olor per casa teva.

Més d’una noia s’ha quedat sorpresa en veure la quantitat de pots que tinc al lavabo (que també fa una olor diferent). “Segur que vius sol?” Pregunten.

Aquesta tarda havia anat al Zara Paris (enllaç al cronista del poble). Hi he entrat per motius estrictament arquitectònics, però he comprovat com els gustos de la Zara i els meus estan en un punt de no retorn.

Un cop a dins he vist que han ambientat totes les plantes estil soterrani. Ni una gota de llum exterior. Potser venen roba per gent que no veu la llum del dia. Discotequeros marxosos que van vestits de fosc i els fa mal una camisa groga.

L’Hereu els hauria de posar una multa per degradar la marca Barcelona. Valga’m Déu, i al vell mig de Barcelona! Si els agrada l’estil industrial que es posin a vendre roba al costat de l’Ikea. 😈

A la planta -1 tenen roba de nens, a la Zero roba de dona, a la 1 roba per dones estrafolàries, a la 2 pels homes que hagin sobreviscut l’anterior. He pensat que ens havien posat a la segona, no perquè comprem poca roba, sinó perquè deu apelar a l’orgull masculí de creure’s per sobre de tot. Però a la 3 hi ha roba de casa, així que no deu ser això.

Feu-vos un favor i no compreu la cobertaria al Zara. Quines coses més lletges i horteres. Una samarreta amb estampat hortera és una cosa, però una forquilla n’és una altra.

Però m’ha seduït l’olor de vainilla negra en perfum de casa. (al mateix temps també m’ha seduït una venedora llatina) M’hi he estat molta estona pensant si comprava el potet, valia 15€. Al final m’he decidit perquè tenien una edició Nadal que vol dir que la caixa és daurada. En arribar a casa he llançat la caixa.

Serà que estic veient Seinfeld (en alta definició, of course). Aquest seria l’estil d’un bloc about nothing. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *