Segway a Barcelona

Si us va agradar la foto del ciclista a New York, crec que us agradarà la següent foto:

IMG_5695

En aquest cas jo estava fent una foto al magnífic tinglado que ha posat l’Hereu per tal d’habilitar la parada de bus pels cecs. 🙄

Si us haig de dir la veritat, jo prefereixo anar assentat en bicicleta que no pas dret i amb la motxilla a l’esquena. (i tenir 6700€ més a la butxaca)

També us haig de que el Google Analytics em diu que les noies que vénen a aquest bloc volen llegir menys de política (l’Hereu compta com a política?) i més d’internet (com si “internet” fos quelcom, oi?). I això que el dia del directe RCat es van duplicar les visites! Dic jo que seria la família, els amics de la família, els amics i els familiars dels amics. 🙄

En qualsevol cas, sapigueu que estic aquí per atendre les necessitats reals dels ciutadans, i que si voleu qualsevol cosa, ja ho sabeu, poseu la mà a la pantalla i penseu intensament en què voleu, i el Google Analytics m’ho dirà.

Vagi bé. 😉

One thought on “Segway a Barcelona

  1. Pingback: nunca nueve » internet em dóna diners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *