Reagrupament Eixample – Sagrada Família

M’ha agradat molt anar a l’acte que ha fet Reagrupament Eixample a Sagrada Família.

És un acte on han parlat primer l’Emili Valdero (que ha tingut la insensatesa de parlar sense micro i mirant sovint el powerpoint que tenia darrera) i la Rut Carandell.

Entre ells dos s’han repartit els dos eixos clàssics de RCat: independència i regeneració política.

El que més m’ha agradat (igual que en l’altra presentació que van fer a Sant Antoni) és quan, després, han parlat els del mateix RCat Eixample. Fan una presentació que serveix bàsicament per donar cos al que es trobaran si es reagrupen. I també m’agrada molt perquè són cinc o sis que parlen i es palpa que som tots els que tirem endavant el projecte.

També m’agrada el torn de preguntes. Aquesta vegada el que m’ha quedat clar és que un dels problemes que tenim és aquesta gent nascuda en el franquisme que diu: “ai mareta, és que no ens deixaran”, independitzar-nos, clar.

En aquest sentit crec que seria millor explicar en 15 minuts que txupi guai és això de la independència (cosa bastant ràpida d’explicar, la veritat), que s’ha de fer regenerant la política, i llavors escoltar els dubtes i saber respondre’ls.

Perquè a la gent que dubta de la independència, li pots explicar les mil meravelles (perquè realment la independència és meravellosa), però més escolten els seus dubtes.

El que escric hauria d’acabar aquí, perquè realment la frase anterior és insuperable. 😉 Però seguiré per explicar que avui la Rut ha introduït el concepte Nepotisme. Que és el que la wikipedia diu “abús de poder en favor de parents o amics”. I ho ha fet per dir que per internet circula una llista dels càrrecs de la dona del Montilla. Jo ja l’havia vista, però no li havia donat la càrrega política que té la cosa. Aquí la diu. Bàsicament podríem dir que la dona té càrrecs a Sant Just Desvern, Ciutat Vella, Barri de la Mina, Colònia Güell i Túnel del Cadí.

Montilla comprende la «irritación» ciudadana, pero pide «confianza».
«No todos los políticos somos iguales», añadió.

Buf, Montilla, ja fas bé de dir que n’hi ha que no són iguals a vosaltres.

Ara si que l’escrit s’hauria d’acabar aquí, perquè de veritat que no podré superar la frase anterior. 🙄 Però segueixo per dir que avui divendres (ahir divendres si sou dels pocs que us agrada llegir el diari quan ja no és del dia). Avui divendres, a Horta-Guinardó, als Lluïsos d’Horta (tot el que heu de saber és anar en metro L5 fins a Horta, sortir i preguntar). Avui divendres, Joan Carretero a les 20h estarà parlant d’aquestes cosetes. Si hi aneu, jo seré l’únic amb jaqueta groga.

Ara sí, ja he acabat. :mrgreen:

One thought on “Reagrupament Eixample – Sagrada Família

  1. Pingback: nunca nueve » Presentació Reagrupament a Horta-Guinardó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *