internet em dóna diners

Com que ara parlaré més d’internet, puc dir-vos que el mes de setembre vaig rebre dues ofertes.

La primera de Google AdSense. Em donaven $100 per gastar en anuncis. No és que em donessin diners en metàlic però podria gastar-me’ls posant anuncis al Google perquè vinguessin al bloc, per exemple, si buscaven “Jordi Hereu” o “PSC” o alguna varietat dialectal.

Al final no ho vaig fer perquè només de pensar en la feina de mirar-me com va tot plegat, ja hi perdia diners. 😛

I també vaig rebre un email de l’empresa de “internet marketing management” ZTMC dient si voldria posar anuncis al bloc.

Es veu que el que fan és utilitzar la teva web de plataforma per posar enllaços que donin importància a altres webs.

Així doncs vaig passar olímpicament també.

A veure si les pròximes propostes són més llamineres, no sé, què dic jo, podria fer un informe per l’Ajuntament o la Generalitat Govern relacionant el mosquit tigre i els horts urbans. Crec que és un tema que val ben la pena. I ho faria per menys de 12.000 euros.

Mecatxis, ja he tornat a parlar de política! 👿

Perdoneu-me amigues lectores. 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *