ateneuesfera tardor 2009

IMG_0236

Aquesta tarda he anat aquí. Gràcies al bloch també. En diuen ateneuesfera i la fan cada tres mesos. Jo hi he anat arrel del Guillem Carbonell.

Com veieu per les ampolles d’aigua: és un grup molt plural. 😆

S’hi troba gent que té bloc i seria el contrapunt a tanta virtualitat. El tipus de gent que hi havia (i ara poden estar llegint) diria que són gent de la cultura. Gent que llegeix el diari no per informar-se sinó per saber què saben els del diari.

Perquè vegeu el nivell: una blocaire ha dit que últimament estava rebent moltes visites del nord d’Europa que havien buscat “nudisme” i que això l’havia fet pensar que potser hi havia una exposició sobre el tema. I un altre blocaire li ha dit que si, que havia llegit que estaven fent alguna cosa.

Aquests són alguns dels blocs que hi estaven presents. Ara Tots.

Resum de la cosa? Jo no havia estat mai en una taula amb gent que tingués un bloc. No tinc gens el concepte “blocaire”. Per mi el bloc no és una cosa que faci, és una cosa que hi ha, està allà i no té més voltes.

En canvi, allà hi havia gent que ho fa perquè vol escriure, o que està fent una feina amb uns objectius, o que vigila què posa al bloc.

No ho he dit allà, però em recansa la idea aquesta de “oh, és que si algun dia vas borratxo i et fan una foto i la posen a internet, això ja queda per sempre!”. Jo diria que, com sempre, el problema no és la foto sinó el qui li fa cas. Algú ha mig-dit això, i ja m’he quedat tranquil.

També algú altre ha dit això de si vas a buscar feina i et “troben” per internet et pot portar problemes. Algú altre també ha tingut la sensatesa de superar aquest dubte.

Jo havia de presentar el meu bloc, cosa que potser he fet massa curta. Però és que tampoc té presentació. És que tampoc sé què faig ni com es percep. 😕 Ha sortit la secció de “hereu imbècil”. Una dona que es dedica als mitjans de comunicació m’ha preguntat si seria capaç de dir-li a la cara. Jo he respost que si vol que s’ho llegeixi. Però ella volia un cara a cara. Li he dit que si que li diria. Evidentment aquí al bloc el discurs és més brusc i burleta (si el tingués cara a cara li explicaria més a poc a poc i vocalitzant). 😆 M’ha faltat temps per dir-li que per la Mercè estava a les 3am parlant d’urbanisme i mobilitat amb una noia, cosa que, francament, la majoria de nois no farien. 🙄

PD: Ha estat divertit que una altra dona, ha dit que no volia aparentar ser socialista, però que l’Hereu no és imbècil, però tonto sí. 😆

PPD: Ara si em permeteu, aniré a escoltar reggaeton i música techno. 😛

[editat] altres cròniques: Raons que rimen, criticart, Gazophylacium, Guillem Carbonell

19 thoughts on “ateneuesfera tardor 2009

 1. La crònica més matinera.

  Jo encara no he tingut temps ni de descarregar la càmera. Haurà d’esperar a demà.

  UNa mica parcial la crònica, però suposo que amb d’altres cròniques de la tertúlia, hi haurà una visió més polièdrica i completa del que és l’Ateneuesfera.

  La veritat és que les 3 hores llargues que hem compartit han passat volant.

  Salut!

 2. jo crec que si saps el que fas, perquè ho saps fer i els lectors ho perceben bé per això arriben al teu bloc i els interessa el que escrius …. pots utilitzar una forma relaxada i fins burleta d’escriure … però tens estil i no sembles ser l’erudit modest ni l’ignorant setciències 😀

  Crec que tens molt potencial però encara no et dones temps per descobrir el teu focus .. 😛

  Un bloc és un treball de formiga … 😉

 3. si s’escau, jo portaré gin tonics 😀

  per cert, que dic això de les aigües no perquè sigui aigua sinó perquè les tres ampolles eren de marques diferents, jeje.

 4. Va ser una gran vetllada….. no vaig tenir temps de tastar l’aigua, però el cafè va anar molt bé… i amb temp no dic pas que no a un gin.
  Per cert, mai9, ja he acabat la meva crònica i tot està en ordre 😉

 5. Pingback: Mèdia / Crònica de la vuitena Ateneuesfera, la tertúlia de gent que fa blogs | Blog de Guillem Carbonell.

 6. Mai9 jo he de reconèixer que quan ahir de matinada vaig llegir la teva crònica no parava de riure, molt bona!!! És que és veritat, m’encanta això del “perquè veieu el nivell i el nudisme” jua, jua, jua !!! ;D

 7. Mai9, m’ha agradat aquesta crònica tan divertida que has fet. La qüestió és que t’ho passessis bé, a l’Ateneuesfera no es pretén gran cosa més que passar una bona estona tot parlant de blogs i derivats.

 8. Pingback: nunca nueve » independència comentada a cal Duran i Lleida

Leave a Reply

Your email address will not be published.