un Hereu al McDonald’s

Estava escrivint aquest comentari quan he pensat que potser l’Hereu va treballar al McDonald’s de petit i el va deixar molt impressionat el sistema de treball d’allà dins.

Sistema que es basa en que els treballadors no saben fer entrepans ni fregir patates i per tant, els ho deixarem escrit tot per passos perquè l’únic que hagin de fer és posar i treure coses de llocs quan soni el timbre.

El problema és que és del McDonald’s són prou savis per saber que allò s’ha de quedar dins del McDonald’s i no van decidir fer-se polítics.

El problema de fer política del sistema McDonald’s és que no pots controlar-ho tot.

No pots fer places d’aparcament per totes les mides de cotxe. No pots fer carrils bici a tots els carrers.

No pots impedir físicament que els cotxes es pugin a la vorera de la mateixa manera que impedeixes que un cabell aterri sobre una hamburguesa. Cosa que sí que has de fer.

Als restaurants necessites posar un impediment físic als cabells per assegurar-te que cap ni un arribi a la sopa. Però és supinament imbècil actuar amb tan rigor contra els cotxes.

L’Hereu no deixa que la gent pugui veure i decidir què serà el millor. Ell ja sap què és el millor. Ni un pèl a la sopa, ni un cotxe a la vorera.

I aquí podríem esbrinar què és primer, si l’Hereu desconfiant dels ciutadans, que acaben per no votar-lo. O si serà que primer no el voten i després ell es rebota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *