reagrupat 1

Ara vinc de l’assemblea d’Horta-Guinardó de Reagrupament.

El primer que he sentit és d’un que explicava que els Maulets tenen motius per pegar-nos l’Onze de Setembre. El segon és un que havia vist no sé quina llista d’entitats independentistes i no hi havia trobat Reagrupament i es preguntava per què.

La cosa no començava gaire bé.

El nus de la reunió era parlar del que farem l’Onze de Setembre i també de la propera Assemblea Gran (del Catalanisme Reagrupat) que farem el 3 d’Octubre. Aquestes coses m’han semblat bé.

També hem parlat que el 30 d’Octubre vindrà Joan Carretero pel barri a parlar. I aquí és on la cosa anava bé fins que l’única dona ha dit que el seu home seria un bon teloner, i que a ella li fa mal dir-ho però que ho ha de dir, i que li sap mal dir-ho però que HO HA DE DIR! Llavors ha parlat l’home que ens ha dit que ell fa trenta anys que no sé què i que quan va a no sé quina plaça tothom el saluda, o ell saluda a tothom. Ara no ho sé.

Aquest home que el coneixen a tot el barri (i no m’estranya) també ha aprofitat per parlar malament de Catalunya Acció, Maragall i també del Pujol.

També hem decidit que ens hem de reunir un cop per setmana, dues hores, perquè tenim moltes coses a decidir. El primer que hem decidit és que hem de trobar un local més aprop de casa dels altres.

També hem parlat de l’Estatut. I semblava talment com si no haguessin sentit mai al Carretero. Pel que deien. Semblàvem d’ERC o CiU mirant a veure quin valor podia tenir que la paraula “nació” estigués a l’articulat o al preàmbul.

L’home que venia amb la seva dona ens ha dit que si España no deixa que Catalunya s’independitzi els faran fora de la ONU.

I arribats aquest punt ens hem adonat que ja no podíem anar més amunt i ho hem deixat estar. Au, fins dimarts que ve. 🙄

6 thoughts on “reagrupat 1

  1. M’agradaria poder dir que Reagrupament és la solució al mal endèmic del nacionalisme català… però després de llegir això encara estic més convençut de que no ho és.

  2. bé company, sé que et tinc esperant per encara un altre escrit al bloc (de lladres i polícies), però ara et faré esperar per un altre que a aquestes hores de la matinada tinc pensat titular “Carretero is the real deal”.

  3. Reagrupament de frics? m’agrada en carretero i segurament el votaré a ell però dibuixes un panorama…. buf! 😉

  4. Pingback: nunca nueve » Carretero is The Real Deal

  5. Pingback: nunca nueve » reagrupat 2

  6. Pingback: nunca nueve » en directe des de la Primera Assamblea General de Reagrupament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *