més dones

Si us va agradar el “I Congreso Internacional de Liderazgo Femenino”, us agradarà el “II Congrés de les Dones de Barcelona”. 🙄

DSC00187

Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i publicitat amb el TMB. Tot queda a casa, no?

Havia pensat apuntar-m’hi, i anar a veure què diuen, però ja han tancat les inscripcions tot dient “Estem molt a prop d’arribar a la capacitat prevista”.

La veritat és que llegint les notícies se m’han passat les ganes d’anar-hi.

No sé si s’adonen de la exquisida ironia d’anar a Can Brians (una presó) “on les preses van debatre què canviarien per millorar les seves vides.” En fi.

El congrés tindrà eixos, 4 eixos i només et pots apuntar a un:

Eix de la ciutadania
Eix de la cultura
Eix de l’espai públic i la vida quotidiana
Eix del temps i els treballs

De què parlaran a l’eix de ciutadania si no poden parlar de cultura, espai públic, vida quotidiana, temps ni treballs?

Tanta tontaria amb la igualtat i ara al congrés aquest et forcen a perdre’t 3 dels 4 eixos? Què han de fer les dones? Enviar-hi el marit? 😆

Ah, i espero que en l’eix de la cultura parlin de la cultura de les dones. I que tot parlant-ne diguin que els homes discriminem la cultura femenina. 🙄

En algun moment del congrés podrien debatre perquè la Núria Gago (un bombonet) és la que té més visites i amb diferència en els vídeos de presentació del Congrés.

2 thoughts on “més dones

 1. Son les 20 hores i 35 minuts de la tarda-nit, del 17 d Octubre 2009.
  Tot just comenten al Canal de TV 324 una minsa noticia del II Congres de Dones de BCN.
  Nomes la ministra d Igualtat apareix. Cap de les mes de 1700 dones inscrites.

  Nomes la frase de la sra. ministra contra les paraules del PP e fa 25 anys. Tot pura política i res de les aportacions a la societat i la ciutadania, es el extracte del mes rellevant que sembla haver estat capaç de fer aquest canal de noticies públic i lider a Catalunya.

  Quina llàstima!!!, crec que les quasi 2000 dones que hem participat en el procés que ha suposat aquest Congres, hem dit coses prou mes intel•ligents que aquesta única frase que TV de Catalunya s ha dignat recollir (fora de context) com a resum dels 2 dies que ha durat la part presencial del II Congres de Dones de BCN.

  Patètic, penós,… no hi han paraules per descriure la falta de sensibilitat dels nostres mitjans suposadament de comunicació de masses. El “ninguneo” ha estat espectacular estimades dones.

  http://anitabega.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *