L’Hereu és imbècil, part XLVI: la Mercè al Fòrum

Normalment les notícies de política les poso al bloc SpainNews, però com que l’Hereu s’ha guanyat una secció permanent en aquest bloc, aquesta notícia la poso i comento aquí.

Podeu començar llegint el comentari del carlitos. És molt clar.

La Mercè del civisme s’estronca per uns incidents a la zona Fòrum | El Periódico de Catalunya | Barcelona
grups de joves van llançar vehicles del servei municipal Bicing a la zona de spa. A l’AC Fòrum, els incidents van ser més greus. Segons coincideixen diverses versions, quatre joves van entrar a l’establiment buscant un lavabo. Els empleats de l’hotel els van expulsar i, ja al carrer, es va produir una baralla amb un encarregat de manteniment. L’empleat, després de rebre un cop de puny, va caure a terra i el seu cap va impactar contra el terra. És a l’uci de l’Hospital Clínic en coma.

Abans de res: El Periódico és un pamflet, no és un diari. Resulta que hi ha un treballador a la UCI i dues agressions sexuals, i ells titulen “la Mercè del civisme”.

Després: L’Hereu i la majoria dels que deuen treballar amb ell, tenen el cervell girat. No tenen cap model de ciutat: Ells fan la puta merda de cony de Fòrum, allò resulta que està mort perquè està mal fet. I s’empesquen fer anar la gent a la Mercè perquè qui vulgui pugui perdre els papers tan com vulgui, i després resulta que la gent es mata. A carai, no hi havien pensat els capullos de l’Ajuntament.

El discapacitat de l’Hereu no entén que aquells que llançaven bicicletes a la piscina d’un hotel, no ho fan cada dia. I que si en aquelles circumstàncies ho han fet és perquè el bicing és una puta merda, els hotels luxosos del Fòrum estan totalment desubicats, i les macrofestes pastilleres les organitzen ells!

La regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, a preguntes d’aquest diari, no va destacar ahir al migdia cap agressió més enllà d’«un cas que no és rellevant i que s’està investigant».

El que sí que va avançar ahir la responsable municipal de Seguretat és que la presència policial augmentarà avui i demà

El Periódico i la regidora de Seguretat són part del problema. No només perquè els problemes els estan creant ells amb les seves decisions polítiques. El problema són ells perquè quan passa quelcom es dediquen a dir la paraula “civisme” i “cas no rellevant”.

Aquí és quan es veu que el que els preocupa no és fer les coses bé, sinó que sembli que tot va bé.

Diuen “la Mercè del civisme” perquè la Mercè l’han fet ells i perquè la paraula “civisme” ens la venen cada dia com si cada persona que es comporta amb normalitat fos mèrit seu. I quan les coses no van bé són “fets aïllats”.

Ells no són els responsables quan hi ha “desgraciats incidents”.

I una cosa més: una cosa és ser idiota i no saber fer carrils bici, i una altra és que ells portin una massa de gent a un lloc i aquesta massa de gent acabi portant a un treballador a la UCI.

I la seva resposta: “posar més polícia” “augmentar presència policial”.

Aquesta gent NO EN SAP. Van apagant focs sense saber ni què està passant. Ara lladres, ara prostitutes, ara al Fòrum.

Que marxin ja, per favor.

Els partits que estan a l’oposició (CiU, ERC i PP) que es moguin. Que no esperin les properes eleccions per moure’s, perquè si us heu de moure ha de ser pels ciutadans, no perquè toqui votar.

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XLVI: la Mercè al Fòrum

  1. A mi un gilipolles que rondava pel fòrum va tractar d’amenaçar-me dient que era de la Mina, que duia pistola, que jo no sabia qui era ell, que m’he equivocat, que el respecti… Surrealista, diria.

    Més que policia, això ho arreglaria la cançó aquella de La Polla Records que recomana ficar a la gent que no et cau bé (polítics i garrulacos d’aquest calibre) en una càmera de gas. I tant contents.

  2. Això és una nota que ha posat Guillem Carbonell al seu bloc:

    Mireu la post-data que m’escriu un amic:

    “PD: Si per casualitat acabes alguna d’aquestes nits per la zona del Fòrum, fes un post. Vaig estar ahir a la nit i era per fer fotos (llàstima que no portava la càmera): bicis del Bicing tirades per tot arreu, vidres d’ampolles trencades a cada centímetre, tot ple de porqueria, nens de 14 anys saturant les ambulàncies a punt del coma etílic… Una imatge lamentable de la ciutat”

    De moment no hi he anat, però queda pendent…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *