L’Hereu és imbècil, part XLVIII: divertim-nos a la valla-mòbil!

Ja de bon Setembre, amb l’inici del curs escolar, l’Hereu ha instalat unes noves valles a la Plaça Maragall. Les valles les van posant i traient durant tot l’any perquè sinó la gespa no sobreviu. La plaça està mal feta? No que va…

Observem la següent escena:

DSC00159

Com es diverteixen els nens entrant i sortint de la valla-mòbil! Molt més divertides que les tanques fixes que veieu a la dreta de la foto.

Llàstima que no han pogut posar bancs oi? Però això de posar bancs a les places és tan antiquat. Ara hem d’estar actius! Drets! Vinga asfalt, vinga valles!

Ah, i un cartell ben gran de prohibit jugar a pilota. Valga’m Déu, nens jugant a pilota, en una plaça. Incívics.

Molt millor jugar amb les valles! I així quan sigueu adolescents podreu anar al Fòrum per la festa major i tirar-les d’aquí cap allà! I si ho feu bé, sortireu a la tele! Bé, no crec perquè llavors el senyor Hereu queda malament.

Tan d’esforç que hi posa l’home en fer places a sobre dels pàrquings municipals…

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XLVIII: divertim-nos a la valla-mòbil!

  1. Amb aquesta secció de l’Hereu em passa una cosa força curiosa: cada cop em sembla més aguda però cada cop em cansa més. I és que ja són 48 casos documentats… Si no t’aturaràs, n’hi ha per flipar, perquè el que si que no s’aturarà és l’hereu i el seu pèrfid model de ciutat. Per cert, per les 50 entrades de l’Hereu és imbècil, una festa incívica, no?

  2. Certament podríem fer una festa incívica. Llàstima que ja hagi passat la Mercè perquè hauria pogut atribuir-me l’èxit del Fòrum.

    Estava pensant que anar amb 4 cadires a la plaça de Sant Jaume i seure, seria un gran incivisme, veient com fa les coses l’Hereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *