L’Hereu és imbècil, part XLVII: vianants que no passen per on han de passar

L’Hereu té un problema, les persones. Me cagun cony, per què no passeu per on heu de passar??????? Les hores que perd l’Hereu dissenyant els nostres recorreguts…

Incívics, més que incívics. Anireu a l’infern de l’Estat laïc en què vivim.

Observeu aquesta foto:

IMG_5651 - IMG_5652 (2 fotos en PCUSN)

A l’esquerra veiem com per generació espontània per Darwin (havíem quedat que érem laïcs, no?) s’ha creat una travessera en diagonal perquè els vianants no respecten la gespa i no volen caminar fins la cantonada.

I segur que són els mateixos ciutadans que després demanen més “zones verdes”. El pobre Hereu ja no sap què fer. Potser per això ha acabat posant gespa a sota els tramvies. 🙄

IMG_5650

Observeu que és allà dalt on han posat el semàfor. Jo, evidentment creuo recte. Que és el que estava fent quan em vaig quedar frapat per l’espectacle visual d’urbanisme imbècil.

I si volgués caminar carrer amunt, evidentment trepitjaria la gespa i evitaria fer la cantonada socialista. Però han posat unes super valles protectores (no es diu valles però espero que sereu tolarants).

És molt complicat viure a Barcelona.

Una cosa són les cantonades triangulars de l’Eixample. Però en aquest cas, podent caminar recte, per què hem de fer una excursió pujant i baixant entremig de contenidors i valles?

Solidaritat amb Palestina? Solidaritat amb Israel? Solidaritat amb Israel i Palestina? Que vingui la Noa i ens canti una cançó.

One thought on “L’Hereu és imbècil, part XLVII: vianants que no passen per on han de passar

  1. Pingback: nunca nueve » L’ Hereu és imbècil, part LXVI: pas zebra discapacitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *